Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna borba

Slavnoj blizanki dijagnosticirana teška bolest

mary kate i ashley olsen
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
12.05.2015.
u 15:07

Uz Avril Lavigne i Yolandu Foster, od opasne bolesti koju prenosi zaraženi krpelj oboljela je i slavna blizanka Ashley Olsen.

Slavne blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen, poznate po ulozi Michelle Tanner iz 'Pune kuće', trenutačno proživljavaju teške trenutke.

Naime, OK! Magazine piše kako se jedna od njih, točnije Ashley, već nekoliko godina bori s Lajmskom bolešću koja ostavlja teške posljedice. Bolest prenosi krpelj, a zaražena osoba uočava simptome kao što su promjene na koži, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, slabost i smetnje koncentracije. 

U zadnje vrijeme zdravstvena situacija 28-godišnje dizajnerice postaje sve lošija.

– Jako je bolesna. Situacija se pogoršala u posljednje vrijeme. Bolest joj je dijagnosticirana dosta kasno. Kada dođe na posao, izgleda iscrpljeno i umorno, a često je i neraspoložena. Trenutačno joj je jako teško – rekao je izvor za OK! Magazine

Lajmske bolesti sve je više među poznatim osobama. Uz Ashley, bolest je dijagnosticirana i pjevačici Avril Lavigne te zvijezdi reality emisije 'Domaćice s Beverly Hillsa' Yolandi Foster.

>>Avril Lavigne otkrila: Imam zdravstvenih problema, molite za mene

>>Lance Armstrong bio u vezi sa 15 godina mlađom Ashley Olsen

Komentara 2

SA
samoborka
19:08 12.05.2015.

one obadvije oduvijek izgledaju kao dva hodajuca ispijena mrtvaca..

AN
anonimac1986
21:08 12.05.2015.

a bile su tako slatke, gle ih sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije