Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajni bračni par kovač

Slavili s obitelji u Zagrebu, a Božić provode u Berlinu

restoran Kovač,vallis
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
24.12.2013.
u 13:00

Niko i njegova Kristina sa 13-godišnjom kćeri Laurom žive u Salzburgu

Otvaranje restorana Vallis u Sesvetama koji je u vlasništvu obitelji Šteko, Šarić i Kovač bio je glavni društveni događaj ovog vikenda. Svečanu vrpcu prerezao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, program je vodio šaljivdžija Enis Bešlagić, a uzvanike, među kojima su bili Iva i Boško Balaban, Zdravko i Zoran Mamić, Iva Balent i mnogi drugi, na ulazu su pozdravljali domaćini Anica i Robert Kovač.

Nelagoda zbog medija

Pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije Robert Kovač odmah nam je rekao da zbog restorana njegov angažman na terenu neće ispaštati. U njihovu restoranu posluživat će se domaća hrana, a Anica kaže da ona takvu najviše i voli.

– Kuham svašta, razne vrste tjestenine, variva i jedem baš sve što se na mojoj liniji na sreću ne primijeti jer očito imam previše energije pa sve pojedeno potrošim – rekla je Anica. Njen Robert pak najviše voli domaću sarmu.

– To mi u zimskim vremenima najbolje odgovara. Anica je super kuharica, stalno nešto eksperimentira i ne mogu se požaliti na nju – kazao je Robert koji će s obitelji božićne blagdane slaviti u Zagrebu.

– Mi ostajemo tu, a brat Niko i njegova supruga idu u Njemačku – kaže Robert. A upravo su izbornik nogometne reprezentacije i njegova supruga Kristina bili zvijezde večeri. Naime, Kristina se u javnosti gotovo nikad ne pokazuje i medije izbjegava u širokom luku. Sramežljivoj Kristini interes medija ni najmanje ne laska pa ni ona i njen Niko nisu bili voljni davati izjave. On je samo ljubazno objasnio da je došao kao privatna osoba koja svom bratu daje podršku. Kristina se družila s uskim krugom ljudi i gotovo se sramežljivo stiskala uz supruga.

Iskustvo s restoranima

No domaćica večeri, Kristinina šogorica Anica bila je sjajno raspoložena. Objasnila nam je da u poslu s restoranima nije na novom terenu.

– Već imam jedan restoran na moru koji vodi moj otac pa imam nekog iskustva. Volim lijepe stvari i volim uspjeh, a vjerujem da smo s ovim restoranom napravili uspješnu stvar. Ideja da bude u Sesvetama ponajviše je vezana usto što je riječ o svadbenoj dvorani – kaže Anica.

Osim restorana, svestrana Anica ima još jednu zanimljivu i pomalo neobičnu zanimaciju.

– Izvršna sam predsjednica karate kluba “Hercegovina-Zagreb” u kojem moja djeca treniraju – pohvalila se lijepa mama troje djece.

>>Niko Kovač konačno pokazao suprugu Kristinu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije