Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Slavica je prva kapetanica kuće, a stanari otpada su gladni

slavica zulejić
rtl
18.03.2011.
u 11:50

Pobijedivši u igri koloseum Slavica je osvojila kapetansku traku koju nosi na ruci, a dok ukućani više-manje dobro žive, njihovi kolege u otpadu zabrinuti su jer im se čini da su izgubili na kilaži i nemaju namirnica

Big Brother kuća pretvorena je u koloseum u kojem su stanari gladijatori. U prvoj rundi, pod nazivom "slatka faca", stanari odjeveni u klaunove dali su sve od sebe. Milan, George i Nemeš nisu imali sreće, bili su najsporiji i morali su napustiti natjecanje. Najbolji je bio Lester koji je dobio maksimalan broj od pet bodova, pa Nikola Maurović sa četiri boda, onda Bojana sa tri boda, Ema sa dva i Slavica s jednim bodom.

Druga runda zvala se "vesele glazbene stolice la la la la" i u njoj se natjecatelji bore da, kada Big Brother prekine puštati glazbu, prvi stignu do stolaca, kojih ima manje nego njih. Prvi su ispali Soraja, Dražen i Nikola Maurović. U ovoj igri Slavica je bila pobjednica. Poslije treće igre "ljubi bližnjega svoga" igru su napustile i Ema i Marijana. U četvrtoj igri skupljanja loptica prvi u finale ušao je Lester kome se pridružila Slavica. A u finalnoj igri "ubaci lopticu" pobjedu je odnijela Slavica i postala prvi pobjednik koloseuma, a time i prva kapetanica Big Brother kuće. Slavica je dobila kapetansku traku koju od petka ujutro nosi oko ruke.

I dok ukućani više-manje dobro žive, njihovi kolege u otpadu zabrinuti su zbog oskudice u namirnicama, a utvrdili su da im se čini da su svi pomalo smršavjeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije