Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN SLUČAJ

Slađa iz 'Noćne more' uzela tuđe fotografije iz bolnice, objavljeno da je umrla, sestrična demantirala

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/12
14.04.2023.
u 13:16

Petrušić je prvo objavila fotografije polomljenih nogu tvrdeći kako je navodno slomila noge nakon TikTok izazova, a kasnije je netko na njenu Facebook profilu objavio i da je preminula, bez navođenja mjesta. Običnom Google pretragom našli smo originalne fotografije na kojima se jasno vidi da je riječ o drugim osobama

Na Facebook profilu Slađane Petrušić, bivše sudionice Malnarove Noćne more i voditeljice showa "Parovi", objavljeno je kako je navodno sinoć preminula u 41. godini života.  Vijest su prenijeli neki mediji, a mi smo pokušali doznati pozadinu cijele priče. Sve je počelo objavom na društvenim mrežama:

"S tugom vas obavještavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo će biti rasut po šumi jer je šuma bila njezin život i živjet će zauvijek. Obitelj Petrušić! Molimo novinare da nas ne kontaktiraju jer nikada nismo bili dio javnog života, a to je bila Slađina želja, pa poštujmo to. Hvala na razumijevanju!" piše u objavi koju je navodno potpisao njezin brat. U objavama na društvenim mrežama pisalo je i da je bila u bolnici zbog slomljene noge nakon TikTok izazova.

"Nikad nisam lagala... otišle su noge i svašta nešto... budete čitali... inače za u buduće... pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim... to što vam nisam odmah sve rekla to je jer me doktori svako malo za*ebavaju...", napisala je Slađa i priložila dvije fotografije. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Kasnije je objavila i sliku nakon navodne operacije i zahvalila prijatelju koji ju je fotografirao. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Nakon što je navodno samoinicijativno napustila bolnicu, na društvenim mrežama objavljeno je kako joj se nešto nakon 12 sati stanje pogoršalo te je hitno hospitalizirana nakon srčanog zastoja nakon kojeg je navodno preminula. Pišemo navodno jer je Slađa zaboravila da se fotografije mogu pretraživati kao i tekst. Na prvoj fotografiji koju je objavila uopće nije ženska noga, nego noga poljskog bajkera nakon nesreće.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Na drugoj fotografiji jest ženska noga, no ni ona nije Slađina, nego jedne Britanke koja je imala nesreću prije nekoliko godina. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

U Slađinu smrt ne vjeruje ni njena rodbina. Njena sestrična Dragana kazala je za Index kako misli da se radi o bolesnoj ideji.

– Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njezina bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to – kazala je njezina sestrična koja je ostavila i komentar na Slađaninu Instagram profilu, nakon čega ju je ona blokirala. Pokušali smo nazvati Slađanu, no nije se javila na pozive. Ovo sigurno nije kraj cijele priče, uskoro će se znati o čemu je riječ. Svakako je riječ o jednom od bizarnijih skandala kojima smo na društvenim mrežama svjedočili u posljednje vrijeme.

Slađana Petrušić Slađa, zahvaljujući "Noćnoj mori" Željka Malnara, postala je popularna i pažnju je uvijek plijenila svojim seksepilnim stilom odijevanja. Okušala se i kao pjevačica, a bila je glasnogovornica Gospodarske stranke u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

VIDEO: Slađa iz 'Noćne more' uzela tuđe fotografije iz bolnice, objavljeno da je umrla, sestrična demantirala

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar 365dias
365dias
10:36 15.04.2023.

u čemu je problem??? za tik-tokere i njene fanove sasvim je u redu objavljivati izmišljotine. takva ekipa...

PI
pimpekjoža
15:26 14.04.2023.

Ne sviđa mi se od noćne more još.. Kad je skidala cezara golog i bičevala ga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije