Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Špancifestu

Skin poručila publici: Sve ćemo vas iznenaditi, bit će odličan show

Seal, Skunk Anansie (1)
Duško Marušić/Pixsell, Anto Magzan/Pixsell
29.08.2013.
u 11:26

Koncert počinje večeras u 22.30 sati na pozornici Stari grad u Varaždinu, a ulaznice po cijeni od 70 kuna još se mogu nabaviti

Kada se 2001. godine slavna britanska skupina Skunk Anansie raspala, obožavatelji se sa zebnjom čekali hoće li opet stati zajedno na pozornicu. Osam godina poslije to se dogodilo, a kako zvuče uživo, moći će se uvjeriti svi oni koje večeras dođu na Špancirfest u Varaždinu.

– Hrvatski fanovi mogu očekivati sjajan nastup, vatromet. Dobro, ne baš vatromet, to ne možemo priuštiti – kazali su članovi benda u ekskluzivnom intervjuu za Večernji list.

– Bit će to odličan show. Oni koji nas nisu još gledali bit će iznenađeni – obećala je Skin u intervjuu, a basist Cass, pravim imenom Richard Lewis, dodao je:

– Izvest ćemo mnogo starih i mnogo novih stvari te se dati 110 posto.

Članovi benda lani su izdali album “Black Traffic”, nakon čega su se posvetili turneji. U sklopu nje posjetit će 40 zemalja, a jedna od njih je i Hrvatska.

Otkad su se okupili, članovi benda sve rade sami.

– Prije je rad u bendu značio „samo” kreativnost – pisanje i izvođenje vlastitih pjesama. Sada smo k tome još i direktori vlastite tvrtke. To je velika razlika u odnosu na ono kako se prije radilo. Sada sve radimo sami, nitko nam ne smeta. Vrlo je zanimljivo promatrati kako se sve to razvija – kazala je za Večernji list Skin.

>>Skunk Anansie pozivaju na koncert u Varaždinu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije