Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Napamet'

Sjećate se Stefany? Bivša natjecateljica 'The Voicea' ima novu moćnu pjesmu iza koje stoji Matija Cvek

Foto: Zvonimir Ferina
1/4
19.06.2023.
u 16:00

Pjesmu  autorski potpisuju Matija Cvek kao autor teksta i glazbe na kojoj je radio uz Dominika Žagmeštera Žugu  koji je ujedno i aranžer pjesme.

- ‘Napamet’ je ljubav, ona prava, iskrena, duboka ljubavna pjesma. Pjeva o apsolutnoj  ljubavi koju dišete, živite i osjećate  na potpuno drugačijoj i višoj razini . Vjerujem da će svatko tko bude poslušao pjesmu u njoj pronaći onu svoju ljubav koja ga vodi, motivira , inspirira i za koju živi - kaže Stefany Žužić. Pjesmu  autorski potpisuju Matija Cvek kao autor teksta i glazbe na kojoj je radio uz Dominika Žagmeštera Žugu  koji je ujedno i aranžer pjesme.

Stefany se javnosti prvi put predstavila kao natjecateljica glazbenog showa “The Voice”. Svojim  izvedbama u času osvojila gledateljstvo, kako ono u studiju, tako i ono ispred malih ekrana i došla do četvrtfinala .  Kao najbolja mlada izvođačica nagrađena je nagradom HRT-a “Music Pub”.

Nakon sudjelovanja u showu “ The Voice” Stefany se posvetila  obrazovanju, završila je fakultet i danas s diplomom u rukama  spremna je potpuno živjeti svoj  glazbeni san.

"Pjevati na Splitskom festivalu meni je velika čast. Pomisao  da ću nastupiti na pozornici na kojoj su zadnjih šest desetljeća pjevala najznačajnija  imena hrvatske glazbe,  znači veliku odgovornost koja me obvezuje na trud i predan rad kako bi moj nastup opravdao očekivanja. Jako vjerujem u ” Napamet", u svoj tim,u sebe i dat ću sve najbolje 2.srpnja na pozornici na splitskim Prokurativama.” govori nam presretna  Stefany.

Pjesmu  autorski potpisuju Matija Cvek kao autor teksta i glazbe na kojoj je radio uz Dominik Žagmeštera koji je ujedno i aranžer pjesme. Za miks i mastering zadužen je Švigi iz studija Šišmiš. 

"Draga publiko, jedva čekam doći u predivan Split i osjetiti taj šušur koji vlada za vrijeme Splitskog festivala. Radujem se no moram priznati da vlada i mala trema pa zato trebam vašu podršku, pljesak i osmijeh kada izađem na pozornicu. Jedva čekam da “ Napamet” zapjevamo zajedno…” poručuje Stefany i zahvaljuje svima koji su sudjelovali u stvaranju ove prekrasne pjesme.
Teni Bašić za make up  i Željki Ljubas Vrkić za frizuru, MedVid produkciji  za savršen spot kojim  je ekranizirana  pjesma  Napamet, Nevenu  Stanišiću  koji je Stefanin partner u spotu , a posebno hvala PPD Global i Mionetto Hrvatska koji su prepoznali i podržali 
“Napamet".

VIDEO Odlična atmosfera na prvom zajedničkom koncertu Colonije, Karme i grupe ET

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije