Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultna serija

Sjećate se Kramera iz 'Seinfelda'? Pogledaje kako izgleda sada u 74. godini

Foto: profimedia
1/4
14.02.2021.
u 08:00

Ovaj 73-godišnji glumac nakon duže vremena sada je snimljen u šetnji sa suprugom Beth i desetogodišnjim sinom Antonijem i svi su nosili zaštitne maske na licu poštujući epidemiološke mjere.

Uloga Cosma Kramera u kultnoj seriji "Seinfeld" proslavila je glumca Michaela Richardsa. Ova serija snimana je od 1989. godine do 1998. i u tom periodu Richards je uživao veliku popularnost, a zadnjih godina odlučio se pritajiti i rijetko ga se viđa u javnosti. Jedan od razloga bile su i njegoverasističke izjave iz 2006. godine kada je tijekom svoje stand up točke u jednom klubu grubo izvrijeđao dvojicu Afroamerikanaca u publici jer su mu dobacili da nije duhovit.

- Umuknite! Prije 50 godina visjeli biste sa stabla s glavama prema dolje i vilama zabijenim u stražnjicu - rekao im je Richards. Kasnije se ispričao i rekao kako on uopće nije rasist te je izgubio kontrolu i izgovorio gluposti zbog kojih žali, a Jerry Seinfeld je tada izjavio kako njegov kolega sigurno žali zbog takve izjave i dodao je kako se užasno osjeća jer su takve riječi izašle iz njegovih usta. Ovaj 73-godišnji glumac nakon duže vremena sada je snimljen u šetnji sa suprugom Beth i desetogodišnjim sinom Antonijem i svi su nosili zaštitne maske na licu poštujući epidemiološke mjere.

U braku s Beth je zadnjih deset godina, a iza sebe ima brak i s Cathleen Lyons s kojim ima kćer Sophiju i s Lyons je bio u braku 18 godina. Zadnji film u kojem se Richards pojavljuje je romantična komedija "Faith, Hope & Love" iz 2019. godine.

Foto: profimedia

 

Ključne riječi

Komentara 16

KA
kajbum
08:19 14.02.2021.

Super izgleda ko i svaki covjek trenutno na ulici

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
08:37 14.02.2021.

ne znam tog lika, jer nisam gledao tu seriju, ali ne razumijem što će im brnjice na otvorenom????? Plus - muž i žena su, sa sinom, kojeg sigurno kod kuće tu i tamo poljube. A oni dvoje se, valjda, akoo su muž i žena, slijedom toga valjda i žvale, pa čemu se onda štititi od moguće zaraze jedan od drugog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije