Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirana obitelj

Sjećate se Anatache? Odnijela je pobjedu u Supertalentu, a njezina sestra sad je rasplakala žiri Superstara

Foto: Nova TV
1/11
08.10.2023.
u 15:00

Anatalia Filimone Kević Zandamela (17) rasplakala je žiri Superstara svojom izvedbom 'The Greatest Love of All' dive Whitney Houston. Njezina sestra Anatacha, pak, je prije dvije godine odnijela pobjedu u 'Supertalentu' gdje se također predstavila pjevanjem.

U jučerašnjem izdanju emisije 'Superstar' publici i žiriju predstavila se i Anatalia Filimone Kević Zandamela (17). Anatalia je nesigurnim korakom ušla u dvoranu, a to je odmah primijetio žiri. Natjecateljica nije mogla sakriti uzbuđenje i tremu koju je imala, a kako bi je prevladala odlučila joj je pomoći Severina. Pjevačica joj je prišla i zagrlila je te je tako malo opustila. Anatalia, koja je u predstavljanju priznala je da joj je san pjevati u nekom realityju te da se u slobodno vrijeme bavi društvenim mrežama i snima za TikTok na kojem ima 87 tisuća pratitelja, čim je zapjevala postalo je jasno da je trema bila nepotrebna.

Foto: RTL
 Anatalia je za svoju prvu izvela 'The Greatest Love of All' dive Whitney Houston.

''Sva sreća pa sam uspio sakriti suze'', priznao je Tonči pokazavši na svoje sunčane naočale. ''Ja ne mogu sakriti suze, ja sam sretna što sam u ovom showu zbog toga što sam vidjela neke divne ljude, ali ti si jedan predivan dijamant. Hvala ti što si došla ovdje, što si me vratila u neko djetinjstvo'', rekla je Severina kroz suze. ''Trema ne može ubiti glazbu u tebi'', zaključio je Tonči, a svi su jedna dočekali viknuti jedno veliko 'DA'.

No, ona nije prva iz svoje obitelji koja je oduševila svojim glasom. Naime, njezina sestra Anatache Filimone Kević Zandamela prije dvije godine odnijela je pobjedu u showu 'Supertalent' gdje se isto predstavila pjevanjem. 

 - Još uvijek ne mogu doći k sebi jer je pobjeda u Supertalentu nešto najljepše što sam doživjela u životu. Kad su voditelji izrekli moje ime, moram priznati da nisam mogla vjerovati i istog trena su me preplavile emocije. Jako sam ponosna na sebe i zbilja je fenomenalan osjećaj odnijeti pobjedu u showu u kojemu se pojavilo toliko talentiranih kandidata - kazala je Anatacha nakon pobjede. Anatasha je tada istaknula i da će se nastaviti baviti pjevanjem, ali i da želi upisati fakultet.

Foto: Nova TV

Anatachina životna priča rastužila je mnoge već nakon prve emisije u kojoj je nastupala, te joj je tada zlatni gumb stisnula upravo najstroža članica žirija, Martina Tomčić.  Mlada pjevačica kazala je tada kako joj život u Drnišu nije bio lak jer su ona i njena sestra jedine mulatkinje u gradu. Zbog toga je bila česta meta vršnjačkog nasilja. Osim toga kazala je i da nema dobar odnos s roditeljima.

VEZANI ČLANCI

Naime, njen otac Jorge Filimone Zandamela koji je domaćoj javnosti poznat kao "crni pastir sa Svilaje" u Hrvatsku je stigao iz Mozambika kao pirotehničar izraelske tvrtke Mavarin, a u Drnišu se zaljubio u Hrvaticu s kojom je dobio Anatachu i njezinu tri godine mlađu sestru Anataliju. Popularnost je stekao nastupima u nizu televizijskih emisija družeći se s Robertom Knjazom, Blankom Vlašić i Sanjom Doležal. U međuvremenu se razveo od supruge, a zbog teške financijske situacije i nedostatka osnovnih uvjeta za život Anatacha je s 15 godina gotovo završila u domu za nezbrinutu djecu. Najgora noćna mora talentirane pjevačice ipak se nije ostvarila, a ona i sestra Anatalia tijekom školovanja živjele su zajedno i u učeničkom domu.

VIDEO Otkazan koncert popularnog srpskog pjevača u Bibinjama, organizator: 'Mještani su bili protiv'

 

Komentara 4

Avatar Šubić4
Šubić4
16:36 08.10.2023.

I naravno ovoj Afričkoj ženi oduzet državljanstvo i protirat. Nije ni Europskog ni Indo-Europskog gena, nima čakod tražit na Europskog zemlji niti se Europsko biološko uništavanje koje bi ove invazivne žene provodile priko svoje utrobe, a koje Italska agenura promiče, može tolerirat. Nima onome ča je biološka prijetnja našem opstanku postojat u našoj domeni. To može samo u svojoj. Protirat i odstranit sve Afričke invazivne vrste.

Avatar Šubić4
Šubić4
16:33 08.10.2023.

Evo čime se Italska šugava agentura bavi, pokušavaju nas pretvorit u šugavu siverno Afrčku masu sličnu sebi. Je li ovo Hrvatski zabavni program? Jesmo li mi Europski ili Afrički narod. Europski na svoje, Afrički svom. Samo Europljanima nastup može bit dozvoljen na Hrvatskom. Ali bi nas ovi sa juga Italije tili pretvorit u polutansku masu na svoju sliku i priliku baš kako to rade i u ostataku Europe priko svojih političkih plaćenika uvozeći Afričke primate i biološki uništavajući Europski svit kako bismo bili ka oni južno Italci, jedna bezvridna polutanska masa slika i prilika šugave zemlje Egipta ka i južne Italije koja se istin opačinama ka svoji degeneriči južni susidi bave i koja ne vridi ama baš ničem, koja postoji samo ka teret za prirodne resurse. Otkako je Eurpski gen napustija šugavi jug Italije, to je zemlja propasti i pustoši koja nije dala ničakod vridno i nikad neče baš ka i Egipat u koji su se ugledali jednako tako bezvridan koji nije sposoban ni osnovne sanitarne standarde održavat zadnjih 4000 godina altroke da bi se bavija nečim većeg mentalnog zahtjeva. Italsku agenturu triba protirat i rastjerat, a sve Italsko odbacit sa odvratnošču kako i priliči degeneričnom ne-Europskom polutanskom svitu. Inferirono če bit jasno i otvoreno deklarirano ka inferiorno, a superiorno jasno i otvoreno deklariratno ka superiorno.

Avatar Perokorčula
Perokorčula
19:44 08.10.2023.

Po pisanju moguče je da ima mentalni poremećaj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije