Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više ne izgleda ovako

Sjećate li se Super Silve? Na društvenim mrežama pokazala nevjerojatnu transformaciju

Zagreb: Poznati na 62. Zagreba?kom festivalu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/11
27.04.2023.
u 13:42

Silva je kada je tek došla na scenu postala upečatljiva po dugoj plavoj kosi i bujnom poprsju, no sada je mnoge iznenadila slikama na kojima pokazuje svoj napredak u teretani. Pjevačica je izgradila mišiće te se hvali nabildanim tijelom.

Pjevačica Silvija Mišanović (43), poznatija kao Super Silva već se duže vremena ne pojavljuje u javnosti. Silvija je sada ipak odlučila otvoriti Facebook profil i pokazala veliku transformaciju. Naime, Silva je kada je tek došla na scenu postala upečatljiva po dugoj plavoj kosi i bujnom poprsju, no sada je mnoge iznenadila slikama na kojima pokazuje svoj napredak u teretani. Pjevačica je izgradila mišiće te se hvali nabildanim tijelom. 

- Bez filtera, bez fotošopa, samo pumpaj! Super Silva je zakon - stoji u opisu fotografije. Na njenom profilu može se vidjeti da je zaručena, a čini se da živi u Sisku, jer je tamo teretana u kojoj se fotkala. 

Foto: Kolinda Grabar-Kitarović, Facebook

 Prije 12 godina Mišanović je teško  stradala u prometnoj nesreći u kojoj je dobila potres mozga, zdjelica joj je bila slomljena i stradala joj je i kralježnica.

Oporavak je bio dug i liječnici su čak prognozirali kako više neće moći hodati. Nakon toga pala je u depresiju i borila se s anoreksijom te se povukla s estradne scene, a sada je prvi put nakon dugo vremena progovorila o svemu kroz što je prolazila zadnjih godina. 

- Nisam više mogla podnijeti estradni život. Morala sam se povući na neko vrijeme, doći sebi i ozdraviti - rekla je u intervju za 24 sata 2019. godine i dodala kako su je stalno pratili skandali te se osjećala kao marioneta.

Dugo vremena je pila antidepresive jer je pala u depresiju jer nije mogla hodati i dijagnosticiran joj je i PTSP. S vremenom joj je bilo bolje, kaže Silvija i dodaje kako sada pije samo tablete za spavanje jer ima problema s nesanicom i koristi tablete protiv bolova kada osjeća bol u  kralježnici. 
Nije sigurna hoće li se vratiti na glazbenu scenu, ali egzistencija joj je dovedena u pitanje, a priznaje i kako joj malo nedostaje taj život i veli da ima nekoliko pjesama u koje polaže nade.

- Želim vratiti prijatelje u život, želim vratiti optimizam. Osamila sam se, izgubila kontakte, prijatelje, veze, sve. - kaže pjevačica.
Sada se osjeća puno bolje, vratila je nekoliko kilograma i vodi zdrav život.

- Više nisam u kontaktu s bivšom djevojkom koja se vratila živjeti u Split i živi manje depresivan život nego što ga je imala sa mnom - kazala je.  

VIDEO Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije