Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bile su mnogima omiljene

Sjećate li se njih? Nakon 'Pune kuće' postale su zvijezde, a danas zbog ovoga nisu u dobrim odnosima

Foto: Profimedia
1/12
04.12.2022.
u 15:00

Preslatke djevojčice osvojile su srca mnogih u ovoj seriji iz 90-ih, a u posljednjih nekoliko tjedana su pažnju javnosti privukle svojom svađom koja je eskalirala i na društvenim mrežama.

Candace Cameron Bure i Jodie Sweetin postale su zvijezde zbog serije 'Puna kuća' u kojoj su igrale sestre D.J. i Stephanie. Preslatke djevojčice osvojile su srca mnogih u ovoj seriji iz 90-ih, a u posljednjih nekoliko tjedana su pažnju javnosti privukle svojom svađom koja je eskalirala i na društvenim mrežama. 

Naime, one su nedavno zauzele suprotna stajališta o tradicionalnom braku zbog čega je Candace prestala pratiti Jodie na Instagramu. 

Bure se ranije ovog mjeseca našla na udaru kritika jer je rekla kako TV mreža s s kojom surađuje neće prikazivati božićne filmove s istospolnim parovima, te da će se fokusirati na 'tradicionalni brak'. 

Nakon toga, 19-godišnja pjevačica, plesačica i glumica JoJo Siwa, koja je karijeru započela u showu Dance Moms i postala jedna od omiljenih YouTubera osnovnoškolaca već je ranije imala problema s Candace koja je prema njoj bila neugodna, a sada je podijelila naslov intervjua koji je glumica dala za jedan medij. U naslovu stoji 'Planovi Candace Cameron Bure za novi kanal: Bez homoseksualaca. 

JoJo je uz sliku napisala:  "Iskreno, ne mogu vjerovati nakon svega što se dogodilo prije samo nekoliko mjeseci da bi ona ne samo napravila film s namjerom da isključi LGBTQIA+ populaciju nego bi o tome govorila i u tisku. Ovo je nepristojno i vrijeđa cijelu zajednicu."

Sweetin joj se na to javila i poručila: "Znaš da te volim."

Poslije svega Candace je branila svoje izjave i okrivila medije rekavši da su je pogrešno predstavili. 

"Imam jednostavnu poruku: svejedno vas volim. Svima koji ovo čitaju, bilo koje rase, vjere, seksualnosti ili političke stranke, uključujući i one koji su me pokušali maltretirati vrijeđanjem, volim vas", izjavila je. 

Inače, Jodie i Candace zajedno su glumile u seriji Puna kuća od 1987. do 1995., a zajedno su se pojavile i u nastavku, Punija kuća koji je sniman za Netflix. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije