Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privukla je pažnju

Sjećate li se nje? Samra iz showa "Gospodin savršeni" raspametila pratitelje novom objavom

Foto: Facebook
1/5
04.09.2021.
u 21:00

Samara u showu nije pronašla srodnu dušu, ali je zato pronašla nove prijateljice, a svojom iskrenošću i samopouzdanjem osvojila je gledatelje.

Bivša natjecateljica showa "Gospodin savršeni" Samra Čataković ponovno je privukla pozornost pratitelja. Samra je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezin preplanuli ten i obline, a nije otkrila gdje provodi godišnji odmor ni tko joj je društvo.

Samara u showu nije pronašla srodnu dušu, ali je zato pronašla nove prijateljice, a svojom iskrenošću i samopouzdanjem osvojila je gledatelje.

Fotografiju možete pogledati na RTL.hr.

- Vrlo sam emotivna i perfekcionistica, ali uvijek natjecateljski raspoložena. Volim jahati konje i obožavam ples na šipki te godinama pjevam u zboru. Velika sam ljubiteljica životinja i vegetarijanka koja od kućnih ljubimaca ima psa, dvije mačke i vranu- otkrila je Samara prije uslaka u showu, a tada je otkrila i da je odlučila upisati medicomi jer joj se to činilo kao najteži fakultet.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:40 04.09.2021.

Raspametila budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije