Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
minja jovičić

Sjećate li se 'malog Mate'? Sa samo 10 godina snimio je hit, a danas ovako pomaže ljudima

Be?: 23.5.1969. ro?en pjeva? Denis Duman?i?
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
07.03.2024.
u 11:59

Pod umjetničkim imenom 'mali Mate' u kratko vrijeme postao je jedan od najpoznatijih dječaka u Hrvatskoj.  Puno je vremena prošlo od tada, čak 22 godine, s obzirom na to da je pjesma snimljena 2002. godine, a Minja Jovičić danas ima 32 godine, radi kao fizioterapeut i ponosni je otac dviju djevojčica.

Minja Jovičić (32) prije 22 godine snimio je legendarnu pjesmu "Ja sam mali Mate" s grupom Leteći odred, a ta pjesma i dandanas rado se pjeva. Pod umjetničkim imenom 'mali Mate' u kratko vrijeme postao je jedan od najpoznatijih dječaka u Hrvatskoj. 
Puno je vremena prošlo od tada, čak 22 godine, s obzirom na to da je pjesma snimljena 2002. godine, a 'mali Mate' danas ima 32 godine, radi kao fizioterapeut i ponosni je otac dviju djevojčica. Iako od glazbe nije odustao, najvažnija mu je u životu njegova obitelj. Minja  liječi pacijente u domu zdravlja Donji Miholjac. 

Foto: Facebook

- To je bio moj poziv. Mislim, sve što radim shvaćam kao poziv. Kad sam kao klinac razmišljao što raditi, taj mi se posao činio najhumanijim. U današnje vrijeme je teško reći da radite neki posao jer ga volite, uglavnom je to jer morate. A ja zaista svoj posao volim od samih početaka. Predivno se osjećam kad pomognem nekome -  ispričao je za 24sata Jovičić koji još uvijek nije odustao ni od svoje velike ljubavi, glazbe te nastupa vikendima na svadbama sa svojim bendom. 

- Mene ispunjava kad kažem svojim kćerima: 'Vidite, tata je pjevao ovom čiki na svadbi i uljepšao im je dan'. To je jedna lijepa priča. Ja sam devet godina proveo u rock bendu dok sam bio u srednjoj školi i na fakultetu. Bio sam uvijek više za alternativne pravce, ali definitivno sam znao da ću se pronaći u svatovima - rekao je. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, osim hita "Ja sam mali Mate", snimio je i istoimeni album, a bio je i trostruki pobjednik nekad popularnog Turbo Limach Showa. A upravo nakon tog showa upoznao je frontmena Letećeg odreda Denisa Dumančića.

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

Be?: 23.5.1969. ro?en pjeva? Denis Duman?i?
1/72

Kratko se okušao i u glumi te je dobio i svoju prvu filmsku ulogu u filmu "Duga mračna noć" redatelja Antuna Vrdoljaka, a bavio se i rukometom. . Sudeći prema informacijama na njegovom Facebook profilu Minja trenutno s obitelji živi u Valpovu te se i dalje bavi glazbom. Pjevač je Vanilla banda Osijek, a osim toga radi i u Domu zdravlja Donji Miholjac, a u slobodno vrijeme radi i kao rukometni trener. Već je godinama u sretnom braku sa suprugom Dunjom, nećakinjom Denisa Dumančića. 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije