Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Početak karijere

Sjećate li se je ovakve? Pogledajte kako je naša omiljena voditeljica izgledala prije 10 godina

antonija blaće
Foto: Facebook
1/6
30.06.2016.
u 17:17

– Mlada sazrela žena kojoj ljubav pršti na oči van i čini ju kompletnom – napisao je jedan komentator

Jedna od naših omiljenih TV voditeljica Antonija Blaće na svom Facebook profilu objavila je fotografiju s početka voditeljske karijere. 

Fotografija je nastala na snimanju RTL-ove emisije 'Večera za pet' prije desetak godina, a mlađahna Antonija na njoj izgleda potpuno drukčije. 

-Repriza. Jao. Prije nekih 10 godina- napisala je simpatična TV voditeljica na svom Facebook profilu i izazvala val oduševljenja svojih obožavatelja. 

– Hmm... uspoređujući izgled danas i taj u reprizi...ili sam Big Brother...izgled je uvijek fenomenalan....iako....današnji izgled je potpun... mlada sazrela žena kojoj ljubav pršti na oči van i čini ju kompletnom... što se i vidi... a na TV preko ekrana i osjeti – glasi jedan od komentara Antonijinih vjernih obožavatelja. 

>>Antonija Blaće na godišnjicu braka otkrila zašto se udala za svog Hrvoja

Komentara 8

LE
LeonardS
17:40 30.06.2016.

Bila i ostala cura za motiku i njivu ..

AO
admini_obrišite_si_mami
17:43 30.06.2016.

Naša?! Omiljena?! Molim vas...

WA
wannabenovinari
18:30 30.06.2016.

Već se duže vrijeme pitam(o) tko tako uporno gura tu curu? Niti lijepa, niti talentirana, niti zna raditi posao koji radi. Zabavljača za priproste, a razlika u odnosu na Braderlend je fasada i naučeno prenemaganje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije