Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonija Gogić

Sjajna vijest iz Londona – Evo čime je Hrvatica oduševila publiku

Antonija Gogić
Foto: PR FOTO
1/4
02.12.2014.
u 15:36

Raskošna mandala, ukrašena sa 2133 kristalića, zauzimala je centralno mjesto na pozornici i blistala u punom sjaju pod svjetlima reflektora.

Na humanitarnom balu na kojem su organizatori izbora za Miss Svijeta skupljali novac za Coram, najstariju britansku zakladu za pomoć djeci, naša predstavnica Antonija Gogić postigla je fantastičan uspjeh svojim darom – mandalom inspiriranom paškom čipkom autorice Gordane Grahovar.

Raskošna mandala, ukrašena sa 2133 kristalića zauzimala je centralno mjesto na pozornici i blistala u punom sjaju pod svjetlima reflektora. Naša misica dobila je prigodu pred brojnim uglednim gostima osobno predstaviti ovo jedinstveno umjetničko djelo. Odjevena u zanosnu Sherri Hill haljinu, nasmiješena i dostojanstvena, Antonija je s nekoliko dojmljivih rečenica potakla aukcionare da budu darežljivi i postigla najvišu cijenu – čak 6500 funti ponudio je kupac za njenu madalu te pridružene darove Miss Tunisa i Miss Južne Koreje.

„Hrvatski dar bio je „zvijezda večeri“, predstavljen je kao zadnja ponuda i postigao je najvišu cijenu!

Foto: PR FOTO

PR foto

Beskrajno smo zahvalni autorici Gordani Grahovar koja je nesebično darivala svoj rad u humanitarne svrhe i omogućila Antoniji da na divan način predstavi sebe i svoju zemlju. Silno nas zanima u čije ruke je otišla mandala ali ime kupca još nismo saznali.

Čim doznamo – javit ćemo!“ – kaže organizatorica izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek.

U Londonu na izboru za Miss Svijeta ovih dana je raspored aktivnosti ispunjen je do zadnje minute. Naime, započele su intenzivne probe koreografija koje će se izvoditi na finalnoj večeri 14. prosinca u glasovitoj dvorani ExCel, a organizatori poručuju da se ulaznice za taj spektakl fantastično prodaju i da očekuju maksimalnu popunjenost.

>>Naša kandidatkinja za Miss svijeta promovira Dalmaciju

>>Istražili smo gdje su i što rade danas bivše misice

Komentara 5

Avatar abakus
abakus
16:37 02.12.2014.

Prelijepo... Imamo zemlju i ljudi kojima se zaista u puno prilika možemo ponositi. :)

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:07 02.12.2014.

Trebala je naša končarevu veš mašinu dofurat na humanitarni bal, ono kao hr proizvod spojit ugodno sa korisnim, kakve vajde od čipkice, čini mi se nekako malo pre sitno, naj pametnija ova iz tunisa ćilim na leđa pa ko da više....

KR
krusty
16:39 02.12.2014.

Kakve jadne novine! Evo kako je bilo: "It was now time for the auction, where 24 national gifts were put in groups of 3, to auction off 8 packages. The highest bids were over £5000 and the audience was fiercee in their bidding wars. The final item was the most valuable, as it came from Denise Perrier, Miss World 1953, known as "The First Lady" of Miss World. Denise Perrier decided to donate her Miss World trophy, and the item was auctioned off for an incredible £30,000." Tako da 1.) nije Hrvatska bila "zvijezda veceri" vec Denise Perrier i 2.) Hrvatska nije predstavljena sama vec u skupini. I ja mislim, da jedan tepih iz Tunis vrijedi dosta vise nego neka mandala! Jos nesto: Ako je bila glavna, zasto ne stoji u sredini vec sa strane? Novinarstvo se meni cini kao u Sjevernoj Koreji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije