Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumi i bojana gregorić

Sirene i fantastični elementi podmorja u filmu "Otok ljubavi" snimanom u Hrvatskoj

otok ljubavi
Foto: Promo
1/5
20.07.2014.
u 12:00

Radnja filma prati bračni par Grebo, Sarajliju i Francuskinju na odmoru u Istri. U glavnoj ulozi trudne Francuskinje francuska je glumica Ariane Labed, oca obitelji glumi bosanskohercegovački glumac Ermin Bravo, a imaju i devetogodišnju kćer Sanju.

Bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić završila je film “Otok ljubavi” sniman u Hrvatskoj, točnije na otoku Sveti Nikola kraj Poreča i u Motovunu, a prva će ga 6. kolovoza vidjeti publika švicarskog Locarno Film Festivala. Scenarist komedije svjetski je poznati pisac Aleksandar Hemon, a produkcijski dio odradili su Damir Ibrahimović i Leon Lučev.

Radnja filma prati bračni par Grebo, Sarajliju i Francuskinju na odmoru u Istri. U glavnoj ulozi trudne Francuskinje francuska je glumica Ariane Labed, oca obitelji glumi bosanskohercegovački glumac Ermin Bravo, a imaju i devetogodišnju kćer Sanju. Uz njih, značajnije uloge imaju Nina Violić, Jelena Lopatić, Bojana Gregorić, Lee Delong, talijanska zvijezda Franco Nero i Leon Lučev.

Sredinom kolovoza film će biti prikazan i u konkurenciji na Sarajevo Film Festivalu, što će ujedno biti i njegova prava premijeru u regiji. Hrvatska premijera “Otoka ljubavi” predviđena je za listopad, a sudeći po zabavnoj radnji primjerenoj cijeloj obitelji i fantastičnim elementima podmorja pa čak i sirena, sigurno će se svidjeti velikom broju zaljubljenika u film.

Komentara 3

Avatar jwayne
jwayne
18:10 20.07.2014.

Jel i ovo remek djelo financirano iz proračuna RH?

ZE
zebac
21:45 20.07.2014.

to je ona što voli hrvate a posebno one iz bih

LU
lunar777
22:45 20.07.2014.

Jel to onaj film što kako bi rekli oni "napredni" propitkuje pedofiliju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije