Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za život

Sir Johnu Hurtu dijagnosticiran rak gušterače

Sir John Hurt
Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
1/3
12.08.2015.
u 09:03

Sir John Hurt nastavlja s glumačkom karijerom unatoč teškoj dijagnozi

Glumcu nominiranom za dva Oscara dijagnosticiran je rak gušterače u 75. godini života.

Unatoč ovoj teškoj dijagnozi, Hurt je izjavio da će nastaviti raditi: – Vrlo sam optimističan o ishodu liječenja, kao i liječnički tim.

Odlučio je ovu tužnu vijest podijeliti s medijima jer smatra da je oduvijek otvoreno govorio o svom životu pa tako govori i o svom trenutnom stanju. Glumac se ne boji smrti, iako nekad razmišlja o tome. 

Dobra vijest je da mu je rak dijagnosticiran još u ranom stadiju pa je na vrijeme krenuo na kemoterapiju, stoga ima nade za oporavak legendarnog glumca.

Sir John Hurt iza sebe ima mnoštvo uloga, od kojih su najpoznatije uloga Quentina Crispa u "The Naked Civil Servant", glavna uloga u "The Elephant Man" i sporedna uloga u filmovima o mladom čarobnjaku Harryju Potteru.  

Hurt je trenutno prilično zaposlen snimanjem filma "The History of Love" s Gemmom Arterton te novog "Tarzana" s Margot Robbie i Samuel L Jacksonom.

>>"Harry Potter i darovi smrti, 2. dio" - pogledajte prvi trailer

>>Premijera filma Harry Potter i Darovi smrti 1. dio u New Yorku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije