Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznat je policiji

Sin Hanke Paldum uhićen u Neumu jer je 26-godišnjakinju protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
07.09.2021.
u 15:20

Brkića je policiji prijavila ženska osoba u čijoj je kući napadnuta djevojka bila gošća, a informacije o ovom slučaju je dao Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a hercegovačko neretvanske županije.

Mirzada Brkića, sina pjevačice Hanke Paldum u Neumu je uhitila policija zbog sumnje da je psihički i fizički maltretirao 26-godišnju djevojku te ju je protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos, doznaje Bljesak info. Brkića je policiji prijavila ženska osoba u čijoj je kući napadnuta djevojka bila gošća, a informacije o ovom slučaju je dao Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a hercegovačko neretvanske županije.

- Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gdje stanuju; jedna muška osoba M.B. (1985.) godište iz Sarajeva tijekom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću (1995.) godište iz Sarajeva - izjavio je Marić. Policija je kasnije izvijestila kako je Brkić prevezen službenim vozilom u Mostar gdje će slučaj nastaviti pratiti policijski službenici Sektora kriminalističke policije.

Mirzad Brkić policiji je otpije poznat zbog svoje problematične prošlosti pa je Brkić već bio u zatvoru na odsluženju kazne nakon što je automobilom 2014. godine naletio na tri pješaka od kojih je dvoje dobilo teške ozljede. U trenutku kad je skrivio nesreću bio je pod utjecajem droge. Mirzad je bio priveden policiji i drugom prilikom kada je s prijateljem privedeni zbog sumnje da su počinili kazneno djelo posjedovanja i omogućavanje uživanja opojnih droga.

VIDEO Novo poglavlje u Severininoj karijeri: Dobila vlastiti TV show na novom regionalnom kanalu

 

Ključne riječi

Komentara 6

ZB
Zoki-Bijela
15:38 07.09.2021.

Janjicarska posla

ZM
Zmaj2
16:45 07.09.2021.

Sta se to ne zove silovanje?

OK
okvals54
16:58 07.09.2021.

Eh,sto ti je Ture,sa.mo na silu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije