Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simpatični martin

Sin bivšeg kandidata ulazi u 'Život na vagi'. Ima 21 godinu i 159 kg: Otkrio kako se počeo debljati

Foto: RTL
1/12
21.08.2023.
u 23:00

Martin priznaje da oduvijek ima problema s težinom i za to krivi sebe, a ne članove svoje obitelji s kojima je jako povezan i s kojima i radi. Sada je otkrio kada se točno počeo debljati.

U novoj, sedmoj sezoni showa "Života na vagi" gledat ćemo i Martina Jakubovskog (21). Martin dolazi iz Vukovara, ima 159,7 kilograma i iznajmljuje prostore za proslave. Razgovorljiv i emotivan dečko, a gledatelji će se sjetiti i njegovog oca  Ivana Jakubovskog, koji je bio najteži kandidat četvrte sezone. Ivan je u show tada ušao sa 241,9 kilogram, a izašao 59,2 kilograma lakši. 
Martin je sada otkrio kada se točno počeo debljati. 

- Počeo sam se debljati od pete godine kada sam češće počeo posjećivati baku. Kod nas je u Slavoniji tako da baka trči za tobom i daje ti jesti. Mi u Slavoniji jako volimo jesti, ali nisu bakini zubi nabili kilograme, moji su. To je moja osobna stvar - rekao je za RTL.hr Jakubovski koji ima 159, kg.

- Bili smo lijeni ići u šetnju i kilogrami su se jednostavno nakupili - izjavio je. 

Martin priznaje da oduvijek ima problema s težinom i za to krivi sebe, a ne članove svoje obitelji s kojima je jako povezan i s kojima i radi.
- Bio sam mršav do svoje četvrte godine, kada su mi liječnici propisali lijek koji mi je otvorio apetit i sve je krenulo nizbrdo - prisjetio se.

- Kad se pogledam u ogledalo, vidim mlado tijelo koje žudi za skidanjem kilograma, a prekriveno je masnim naslagama - rekao je.

Martinova djevojka je nutricionistica i upravo ga je ona prijavila u show, čemu se nije nimalo protivio - Želim skinuti kilograme, produljiti si život i da mi bude lakša svakodnevica - kaže Martin koji se najviše boji da će se razboljeti i neće moći obavljati dnevne aktivnosti.

VEZANI ČLANCI:

Uz njega, u show ulazi i Irena Pušec (47), kućanica iz Donje Stubice. Ima 173 kilograma, a vrlo je emotivna osoba koja je život posvetila svojim najmilijima. 

- Moja obitelj je meni sve; imam predivnog supruga, dva prekrasna sina, unuke, predivne sestre koje me drže na životu i bez njih svih nisam potpuna. Nemam savršen život, ali koliko god možemo, držimo se zajedno i sve nam je onda lakše - kaže Irena koja je vrlo rano postala baka i koja se boji za svoje zdravlje i da neće vidjeti što se događa s njezinom djecom i unučadi. 

- Želim što dulje biti sretna sa svojom obitelji - kaže Irena i otkriva kako ima puno neispunjenih želja, a jedna od njih je i to što je htjela raditi s djecom kao učiteljica ili odgajateljica u vrtiću, ali zbog kilograma nije mogla. 

- Svatko ima neispunjenih želja, pogotovo kad imate višak kilograma i ne možete hodati, disati i sve vam je teško - dodala je.

- Željela bih ići na izlete i putovanja sa suprugom, igrati se s unucima, šetati i još puno toga. Željela bih odjenuti haljinu, cipele s potpeticama, uske hlače i majice - kaže Irena koja je sada spremna ispuniti sve što je zamislila.

VIDEO Rene Bitorajac se obrušio na Bišćana i Vidu: Ovo je izdaja! Tko slavi kad zabije svom bivšem klubu?!

Komentara 3

TI
Tinček
15:33 22.08.2023.

Baka je trčala s kulenom a on sav drag, nije se odupirao. Sad će mu ovi platit da ga tamo muče jer se ne može sam pomučiti. Prva sezona ok za vidjet, druga ok za usporedit, al bome nemam ni želje gledati. Ponovo goli i debeli na televiziji, stvarno više nema smisla.

NA
nasunis
08:04 22.08.2023.

A i caca bi se moga opet prijaviti.

LA
lajh1985
03:58 22.08.2023.

Sto ga Baka hranila sa cijelim odojkom :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije