Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njezino svjedočanstvo

Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama'

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/20
13.11.2023.
u 17:30

Kazala je kako je prije Ante Gotovca bila u vezi s jednim "prikrivenim dilerom", koji ju je, kako kaže, uvjerio da želi obitelj s njom. No, na kraju se ispostavilo da je oženjen

Simona Mijoković rijetko se javlja na društvenim mrežama i tamo obilježava samo posebne trenutke, a još rjeđe imamo prilike čitati njezine intervjue. No, ovog puta gostovala je u emisiji Agape na radiopostaji Mir iz Međugorja. Tom prilikom priznala je neke stvari o sebi koje možda neki nisu znali. 

Naime, u mladosti je napravila tri abortusa u godinu dana, priznala je voditelju emisije. Kazala je kako je prije Ante Gotovca bila u vezi s jednim "prikrivenim dilerom", koji ju je, kako kaže, uvjerio da želi obitelj s njom. Htjela se spasiti od prostitucije, a kada je ostala trudna on joj je poslao sa svojim bratom na abortus jer je on oženjen. Nakon nekoliko mjeseci ponovno je ostala trudna te je ponovno otišla na abortus, a nekoliko mjeseci kasnije to je napravila i treći put.

1/9

"Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag", kazala je u emisiji i dodala da su to bile žive rane koje joj je "Gospodin iscijelio kada je rodila sina Mihaela". 

Simona je ispričala da je nakon abortusa bila u LGBT vezama te spomenula da je zagovarala "zloduh feminizma".

Podsjetimo, početkom mjeseca na društvenim mrežama podijelila je da je s obitelji išla u Međugorje. Simona je na Facebooku podijelila svojevrsni dnevnik zapažanja iz Međugorja, te je slikovito opisala sve što joj se dogodilo. 

"Predivno Međugorje. Naše prvo (duže hodočašće) obiteljsko u Međugorje. Krenuli smo u četvrtak ujutro s Božjom milošću i providnosti  iz Linza oko 10 sati ujutro. Prva postaja odmora bio je Zagreb . Nakon Zagreba ohrabrili smo se i direkt prema Međugorju krenuli. Bio je dugačak put (cca 1000 km), ali vjerujem da nas je Majka nosila i sve prepreke bile su uklonjene. U autu se slavilo Gospodina , pjevale pjesme Kraljici Mira sve dok nismo došli u Međugorje u 22 h  , kad je Amalia Josipa ( 5 ) na sav glas povikala ugledajući brojne  suvenirnice: "Ajme mama koliko Gospa ovdje  živi gledajući u brojne kipove kraj ceste u suvenirnicama ." započela je Simona i nastavila:

"Inače od svih Amalia Josipa na jedan poseban način ljubi Majku Mariju i s njom ima poseban odnos od svoje 1 godine kad je bila u Međugorju na ukazanju s nama. Nakon što smo se smjestili u kući kod predivne tete Mirjane Stanislave Vasilj - Zuccarini koja je napisala predivnu knjigu 'Gospin poziv iz Međugorja ' i koja je napravila predivnu kapelicu za nerođene svetog Šarbela. Svim srcem zahvali za nju i njeno predivno milosrđe prema nama."

Drugi dan su se našli s prijateljicom.

"Sljedeće jutro u petak išli smo prvo pozdraviti i poklonit se našem Gospodinu Isusu u Crkvu , a onda mama ko mama ( ja ) išli smo kupiti suvenire za naše bližnje i dječicu. Došla je napokon moja draga sestra i prijateljica svih ovih  godina moja draga Sandra i donijela nam ručak ,  Prefinu pizzu i domaće bureke ispod peke. Kako je dan odmicao tako smo se počeli spremat za svetu ispovijed i svetu misu. Najljepši dio svakog dana. Najljepši dio mog života. Najljepši susret koji svaki čovjek ima. Susret s Živim Bogom u svetoj Hostiji. Najveća molitva. Najveća snaga. Najveći mir. Najveća radost koju ti Bog daruje. Sveta misna žrtva! Nema većeg od toga, da ima Otac bi nam darovao."

Simona je otkrila i da je taj dan išla podijeliti svoje svjedočanstvo na Radio Mir. 

VIDEO Davor Rostuhar i supruga se pohvalili: 'Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest'

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:25 13.11.2023.

Teško je ovo čitat', ali neopisivo mi je drago da si se izvukla iz tog pakla. Dakako, uz Božju pomoć, i Majke Božje. Svako dobro tebi i obitelji ti!

RO
rokoxy1
18:19 13.11.2023.

Sve naj bolje ti zelim !

Avatar Melankolija
Melankolija
19:34 13.11.2023.

Bravo Simona, neka si sebi nasla put mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije