Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako ukusno

Silvija i Mislav iz 'Života na vagi' otkrili su svoj recept za brzi i zdravi međuobrok

Život na vagi
Foto: RTL
1/9
28.01.2024.
u 08:00

Zdrave navike koje uključuju redovito vježbanje i raznoliku prehranu Silvija i Mislav, koji su se u showu i zaljubili, nastavili su prakticirati i nakon što su napustili show i vratili se kući

Silvija Temšić i Mislav Vlašić u showu "Život na vagi" ušli su s prekomjerno tjelesnom težinom, te su uz pomoć trenera i svajeta nutricionistice uspjeli se riješiti velikog dijela viška kilograma. Na finalnom vaganju je tako Silvija zauzela četvrto mjesto.  Ona je na prvom vaganju imala 129,1 kilogram, a finalnom 72,3 kilograma što znači da je izgubila 56,8 kilograma. Mislav Vlašić je u nedavno završenu sezonu showa "Život na vagi" stigao s 213,5 kilograma, a na finalnom vaganju je vaga pokazala kako je izgubio 88,9 kilograma, što je rekord emisije! „Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat!“ rekao je ponosno u emisiji trener Edo za Mislava Vlašića koji je izgubio 41,6% tjelesne mase!

Zdrave navike koje uključuju redovito vježbanje i raznoliku prehranu Silvija i Mislav, koji su se u showu i zaljubili, nastavili su prakticirati i nakon što su napustili show i vratili se kući. Par sada živi zajedno i podijelili su svoj recept za ukusne i zdrave tortilje te za jedan zdravi međuobrok koji može biti i desert, a recept prenosi RTL

 

Sastojci:
Pola banane
1 žličica, kokosovo ulje
2 komada datulja (moraju prethodno biti potopljene u vodi)
Šalica zobenog mlijeka
1 žličica sirovog kakaa (gorki kakao)
Pola žličice cimeta
Proizvoljno: žličica rogača
Priprema: Sve sastojke ubacite u blender i blendajte do tekuće smjese. Ako vam se čini previše gusto, dodajte još malo zobenog mlijeka.

Život na vagi
1/17

Mislav ima novi posao, a kada ne radi vrijeme provodi sa Silvijom ili ga koristi za društvene mreže na kojima je dosta aktivan jer sve više ljudi pokazuje interes za njegov put i napredak kroz show. Silvija se preselila k Mislavu i o tome ne nedavno rekla: - Kada smo izašli iz showa, preselila sam se k Mislavu u Zagreb. Ipak je ovdje više mogućnosti da nastavimo ovaj put zajedno i guramo jedno drugoga. Čim smo izašli, našli smo teretanu i nastavili trenirati, raditi jelovnike, pobacali iz stana sve što nam ne treba. Par zajedno i vježba i prije su išli gotovo svaki dan u teretanu, a sada odlaze tri puta tjedno, a kada ne vježbaju onda im je omiljena aktivnost šetnja uz Jarun. 

VIDEO Severina o odluci suda da se sin vrati ocu: 'Moje dijete nije vreća krumpira s kojim ćete trgovati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije