Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isklesana figura

Silvia Dvornik očarala linijom u badiću, s Markom Pecotićem uživa na odmoru

Silvia Dvornik
Foto: Instagram
1/9
02.08.2023.
u 09:30

Marko i Silvia trenutno uživaju na odmoru u Šibeniku, a to je otkrio Marko svojim pratiteljima na Instagramu fotografijom s bazena šibenskog resorta

SIlvia Dvornik, partnerica glazbenika Marka Pecotića Pece, nakon objave veze s pjevačem dobila je puno novih pratitelja na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati 17,4 tisuća ljudi, koje redovito časti svojim fotografijama. Na posljednjoj koju je podijelila na Instagram Storyju je pokazala svoju besprijekornu figuru u dvodijelnom "barbie" rozom kupaćem kostimu. Fotografija je istaknula i njezine isklesane trbušnjake.

Foto: instagram

Marko i Silvia trenutno uživaju na odmoru u Šibeniku, a to je otkrio Marko svojim pratiteljima na Instagramu fotografijom s bazena šibenskog resorta. 

Za romansu tenora Marka Pecotića i pjevačice i modne stilistice Silvije Dvornik doznalo se prošle godine u listopadu, a uskoro je i sam Pecotić priznao kako se nakon 17 godina braka razvodi od supruge Irene s kojom ima dva sina, te je nakon toga otkriveno i kako je njegova nova ljubav Silvia Dvornik s kojom zadnje tri godine često nastupa zajedno. 

VEZANI ČLANCI

- Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti - rekao je Marko u veljači u razgovoru za IN Magazin. Naglasio je tada kako su mu medijski naslovi o razlazu sa suprugom narušili privatnost.

-  Najveća laž je bila ta da sam ja zvao novinare, a druga najveća laž je bila da sam stavio umjetne zube. Ovi su zubi moji i jako sam ponosan na njih, tako da se stvarno ljudi bave glupostima, a nisu se maknuli od svoga kauča, daljinskoga i mobitela. I misle da ako gledaju neke ljude da mršave na televiziji, da će smršavit i oni - rekao je Marko.

Kada je prvi put pričao o razvodu rekao je kako ima novu osobu i novu ljubav te da su razlozi za razvod prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu. Zanimljivo je i da su se njegova bivša supruga Irena i sadašnja odabranica Silvia nerijetko družile.

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Komentara 5

Avatar Hazl113
Hazl113
11:30 02.08.2023.

U što su se ove novine pretvorile. Da li može gore.

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:01 02.08.2023.

Tko si pak ti ? Pecina 'Partnerica' ? Tko je pak on ? nikad čuli.....

KU
kuramela
17:21 02.08.2023.

Puna mi je kapa ovih '' isklesanih ''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije