Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blonde je na netflixu

Silovanja i abortusi! Gledatelji bijesni zbog novog filma o Marilyn Monroe: 'Stvarno okrutno, gadi mi se'

Foto: Netflix
1/4
30.09.2022.
u 11:45

Iako svi hvale izgled i glumu glumice Ane De Armas, većina obožavatelja Marilyn Monroe obrušila se na redatelja Andrewa Dominika koji je javno priznao da mu je jedini dobar film preminule glumce "Neki to vole vruće" te da su u filmu "Kako se udati za milijunaša" sve žene dobro odjevene ku***.

Novi film o legendarnoj glumici Marilyn Monroe "Blonde", koji je prije nekoliko dana izašao na Netflixu, nije oduševio ni publiku ni kritiku. Naime, film ne prikazuje pravu Marilyn i nije riječ o njenoj stvarnoj biografiji, već fikcijskom romanu spisateljice Joyce Carol Oates.

U filmu ima nekoliko doista degutantnih scena silovanja, a mnogi gledatelji tvrde kako misle da je redatelj zapravo htio snimati pornografski uradak s pokojnom glumicom. 

Iako svi hvale izgled i glumu glumice Ane De Armas, većina obožavatelja Marilyn Monroe obrušila se na redatelja Andrewa Dominika koji je javno priznao da mu je jedini dobar film preminule glumce "Neki to vole vruće" te da su u filmu "Kako se udati za milijunaša" sve žene dobro odjevene ku***.

"Gledala sam 20 minuta ovog filma i odmah sam morala provjeriti društvene mreže da vidim jesam li nešto propustila i gadi li se i drugim ljudima", napisala je jedna gledateljica. 

"Pokušala sam gledati 'Blonde', ali nisam mogla izdržati više od 20 minuta, bilo je stvarno okrutno i slomilo mi je srce", stoji u drugom komentaru. 

"Ana de Armas je odlična, ali muškarci su toliko okrutni", pisala je treća. 

"Blonde se sprda na račun Marilyn Monroe. Ona nije bila samo seksualni objekt. Nemojte gledati", još je jedan od komentara. 

"Film je toliko loš da ga ni solidna Ana de Armas nije mogla spasiti", pisao je gledatelj 

"Nemojte gledati", zaključio je još jedan komentator. 

Film "Blonde" o Marilyn Monroe, velikoj glumici i jedinoj ženskoj zvijezdi čija se slava, karizma, ali i kontroverzije mogu mjeriti sa životom kralja rock and rolla sigurno će biti tema mnogih razgovora u idućih nekoliko dana.

Redatelj Andrew Dominik snimio ga je prema istoimenom romanu Joyce Carol Oates iz 2000. godine, a “Plavuša” je premijeru imala na Venecijanskom festivalu, a nakon toga film je dostupan na Netflixu. Najslavniju plavušu svih vremena glumi Bondova djevojka Ana de Armas, a mnogi joj predviđaju Oscara.

Ova 34-godišnja glumica svakog je dana prije snimanja od dva do tri sata provodila u rukama šminkerica i frizerki, a njezina preobrazba u Marilyn Monroe zaista zapanjuje.

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

Komentara 6

ZU
Zujim
13:23 30.09.2022.

Znao sam da postoji zivotinjska bjesnoca, ali da postoji i ljudska? To nisam znao, zovite im veterinara.

OL
olujasviholuja2
12:13 30.09.2022.

Kaj su je trebali prikazati kao sveticu, a to nije bila, za ono vrijeme bila je "laka" ženska

Avatar mustafa2
mustafa2
12:12 30.09.2022.

koja slucajnost,sinoc sam gledao taj film i usred filma sam prekinuo jer mi je bio jednostavno preglup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije