Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako je tužna

Shrvana Ivanka Trump posvetila dirljivu objavu preminuloj majci: 'Srce mi je slomljeno'

Foto: Profimedia
1/7
15.07.2022.
u 09:30

Od Ivane, koja je preminula u četvrtak u 74. godini, opraštaju se obitelj i prijatelji, a posebnu objavu na društvenim mrežama posvetila joj je kći Ivanka.

Ivana Trump, prva žena bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, preminula je u 74. godini. Od Ivane se opraštaju obitelj i prijatelji, a posebnu objavu na društvenim mrežama posvetila joj je kći Ivanka (40). 

"Srce mi je slomljeno zbog smrti moje majke. Mama je bila briljantna, šarmantna, strastvena i opako duhovita. U svakom je svom djelovanju pokazala snagu, upornost i odlučnost. Živjela je život punim plućima i nikada nije propuštala priliku za smijeh i ples", napisala je shrvana Trump. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Inače, Ivana Trump u četvrtak je pronađena mrtva u svom domu u New Yorku, a kako prenose strani mediji, preminula je nakon što je pala niz stepenice u svojoj kući. Tog dana imala je zakazan redovan termin kod svog frizera, a nakon što se nije pojavila u zakazano vrijeme, pozvana je policija koja je 73-godišnju Ivanu pronašla na dnu stepenica u njezinu domu i bila je bez svijesti. Zasada nije poznat točan uzrok smrti, ali sumnja se kako je možda imala srčani udar koji je izazvao pad ili je jednostavno pala i pad je bio koban i uzrokovao je smrt. Tog dana Ivana se pripremala za odlazak na odmor u St. Tropez. 

– Bio je to vrlo tužan dan, vrlo tužan dan – rekao je Eric Trump dok je napuštao majčin dom u Upper East Sideu u blizini Central Parka. Posljednji put Ivana je viđena živa u srijedu u 16.30 sati kada su njezina domaćica i pomoćnica napustile dom – rekao je za Daily Mail izvor blizak obitelji. 

Policija je rekla da su Ivanu u 12.40 sati pronašli policajci koji su bili pozvani u njezinu kuću u New Yorku, piše New York Post. Istraga i obdukcija pokazat će je li uzrok smrti srčani zastoj ili pad, rekli su u policiji. Ivana je posljednji put snimljena u javnosti u New Yorku 22. lipnja kada je viđena kako napušta svoju kuću na Upper East Sideu i u društvu prijatelja odlazi u frizerski salon. 

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva, ali i slanja otrova Obami...

Komentara 1

ZS
zspanco
16:06 15.07.2022.

Ma dajte najte, nikome nije umrla mama doli Ivanki Tramp. I kaj bi sad morali proglasiti dan svjetske žalosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije