Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Sharon Stone podijelila fotografiju 11-mjesečnog nećaka iz bolnice i otkrila: Potpuno su mu otkazali organi

Foto: Profimedia
1/10
30.08.2021.
u 20:27

Otkrila je da su malenom Riveru, koji je sin njenog brata Patricka i njegove supruge Tashe,  otkazali organi, te je podijelila fotografiju iz bolnice.

Glumica Sharon Stone na privatnom Instagram profilu podijelila je da se njezin jednogodišnji nećak River bori za život. Otkrila je da su malenom Riveru, koji je sin njenog brata Patricka i njegove supruge Tashe,  otkazali organi, te je podijelila fotografiju iz bolnice. 

"Moj nećak i kumče River pronađen je danas u svojoj kolijevci nakon što su mu potpuno otkazali organi. Molite za njega. Potrebno nam je čudo", napisala je Stone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Obožavatelji su joj poslali brojne poruke podrške, a Stone se nije javila s novim informacijama oko stanja malenog. 

Podsjetimo, Stone je prošle godine zamolila je pratitelje da se pomole za njezinu sestru Kelly koja je završila u bolnici nakon što je test otkrio da je pozitivna na COVID-19. 

Sharon je podijelila objavu na društvenim mrežama, a pokazala i fotografije iz bolnice u kojoj leži njezina sestra koja mora biti u potpunoj izolaciji jer boluje od lupusa. 

Kazala je kako je njezina sestra oboljela iako se pridržava svih mjera te je jedino odlazila do ljekarne kako bi podignula lijekove koje prima već godinama.  "Moja sestra Kelly, koja već ima lupus, sada je dobila koronu. Ovo je njezina soba u bolnici", napisala je tada Stone uz fotografije potpuno izoliranog odjela u kojem je jedan krevet i velika žuta cijev. 

Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije