Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumbijska pjevačica

Shakira u zagrljaju poznatog glumca, fotke zapalile internet: 'Zamijenila Twinga za Ferrarija'

Barcelona: Shakira se nagodila i izbjegla suđenje za utaju poreza
Foto: David Zorrakino
1/81
24.03.2024.
u 07:00

Kolumbijska pjevačica Shakira objavila je na svojem Instagram profilu novi set fotografija na kojima pozira s zvijezdom popularne serije "Emily in Paris" Lucienom Laviscountom. Mnogi misle kako će glumac biti zvijezda novog spota, a neki pomišljaju da se radi o novom ljubavnom paru.

Shakira (47) je objavila nove fotografije i time zaludjela društvene mreže. Kolumbijska pjevačica prisno je pozirala s zvijezdom serije Emily in Paris, Lucienom Laviscountom (31). Strani mediji tvrde kako će zgodni britanski glumac biti glavna zvijezda spota za njenu novu pjesmu Punteria.

Shakira je pozirala u glumčevom zagrljaju dok je na sebi nosila rozu haljinu, a promijenila je i boju kose, također u rozu. Laviscount nije nosio majicu i pozirao je samo u bijelim kratkim hlačicama.  Nove fotografije izazvale su lavinu reakcija i komentara. - Od Emily iz Parisa do Shakire, ovaj čovjek zna - glasio je jedan komentar, dok se drugi zapitao radi li se o novom ljubavnom paru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

- Zamijenila Twinga za Ferrari - napisao je jedan obožavatelj aludirajući na bivšeg supruga poznate pjevačice, nogometaša Gerarda Piquea. Naime, pjevačica je bivšem suprugu posvetila nekoliko stihova u pjesmi koju je radila u suradnji s argentinskim DJ-em i producentom Bizzarapom.

VEZANI ČLANCI:

- Korak je između ljubavi i mržnje. Želim ti sve najbolje s mojom zamjenom. Ne znam što se dogodilo, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, Rolex za Casio - dio je teksta pjesme. 

Naime, pjevačica nakon sedam godina izbacuje novi album naziva "Las Mujeres Ya No Lloran" koji izlazi 22. ožujka. Na novom albumu bit će 16 pjesama - osam novih, plus remix i sedam ranije objavljenih hit singlova poput ranije spomenute suradnje "Shakira: BZRP Music Sessions, vol. 53" i "TQG"  koje već imaju čak 3.7 milijardi reprodukcija na glazbenoj platformi Spotify. 

GALERIJA: Shakira dobila ogromni spomenik u rodnom gradu: Mrdanje bokovima uhvaćeno u bronci

Barcelona: Shakira se nagodila i izbjegla suđenje za utaju poreza
1/41

- Stvaranje ovog albuma bilo je alkemijski proces. Pišući svaku pjesmu, obnavljala sam sebe. Dok sam ih pjevala, moje su se suze pretvorile u dijamante, a moja ranjivost u snagu - rekla je kolumbijska glazbenica o albumu. 

Osim po glazbi, glazbenicu u zadnje vrijeme mnogi pamte i zbog optužbi oko neplaćanja poreza. Podsjetimo, krajem prošle godine pjevačici se stavljalo na teret 14,5 milijuna eura španjolskog poreza na dohodak kojeg nije platila između 2012. i 2014. godine. Ona se uspjela prije samog početka suđenja dogovoriti s tužiteljima i pristala je platiti kaznu u zamjenu za mogući odlazak u zatvor. 

Pjevačica je navodno rekla kako je na to pristala zbog svoje djece koja "ne žele da njihova majka žrtvuje svoju dobrobit", pisao je BBC. Ranije je najavila kako će se boriti protiv, kako je rekla, lažnih optužbi. Shakira tvrdi kako je platila ono što je porezna uprava rekla da duguje prije nego što je podnijela tužbu i inzistirala je na tome da nije živjela u Španjolskoj tijekom tog razdoblja, jer ju je, kako navodi, njezin posao doveo do "nomadskog života".

VIDEO: Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi

Komentara 1

BP
Besposlen pop
09:48 24.03.2024.

Upoznao bih ju, sučelio čak, s mojim twingom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije