Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI SU OVO ZABORAVILI

Shakira se i danas srami ovog angažmana: Pogledajte kako je izgledala u sapunici u kojoj je glumila

Shakira
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/16
10.04.2024.
u 16:55

Kolumbijska pjevačica Shakira svoje ime i popularnost stekla je dugogodišnjom karijerom u glazbenoj industriji, no njezini profesionalni počeci vežu se uz drugu granu industrije zabave. Naime, pjevačica se davne 1993. godine pojavila u sapunici "El Oasis".

Kolumbijska zvijezda Shakira (47) svoje ime i popularnost stekla je dugogodišnjom karijerom u glazbenoj industriji, no njezini profesionalni počeci vežu se uz drugu granu industrije zabave. Naime, pjevačica se davne 1993. godine pojavila u sapunici "El Oasis". Tada je imala samo 16 godina, a ubrzo je shvatila da gluma ipak nije nešto u čemu se pronalazi.

Prema španjolskom magazinu sa sjedištem u Madridu Hola!, Shakira je utjelovila lik Luise Marije koja, nakon što se suočila s prirodnom katastrofom u svom rodnom gradu, pronalazi ljubav sa Salomónom. Više od 30 godina kasnije, u vrijeme društvenih mreža, veoma je teško pronaći epizode ove serije, iz razloga što je pjevačica otkupila sva prava na prikazivanje od CenproTV-a.

GALERIJA: Jeste li znali čime se Shakira prije bavila? Ovog angažmana se i dan danas srami

Shakira
1/16

Prema svemu sudeći, na taj potez odlučila se zbog osobnog nezadovoljstva izdanjem u kakvom se u seriji pojavljuje. Redatelj Pedro Mogollón ispričao je neke detalje iz perioda njezinih početaka: - Oduvijek sam znao da tu curu čekaju velike stvari. Uopće me nije iznenadilo što je postala zvijezda, znali smo da je samo pitanje vremena - započeo je redatelj pa otkrio razloge nezadovoljstva glazbene ikone.

- Nije joj se sviđao način na koji izgleda. Željela je biti plavuša i to je bila njena konačna odluka. Jednog dana sam stigao na Cenpro pokupiti svoju plaću, da bi mi rekli kako postoji još jedan ček za mene jer je netko otkupio prava na seriju. Znao sam da se više neće prikazivati na televiziji - rekao je Mogollón.

GALERIJA: Skandalozni parovi

Shakira
1/11

Španjolski mediji su pisali da se pjevačica odlučila na upliv u glumačke vode razočarana neuspjehom drugog studijskog albuma: - Bilo je to kao da sam krenula na ekskurziju nekim drugim umjetničkim putem u potrazi za obnovom duha. Svi mogu znati što je u pozadini jer meni je to teško sakriti, postoji razlog zbog kojeg sam loša glumica - izjavila je tada Kolumbijka za medije.

Podsjetimo, kolumbijska pjevačica nedavno je na svojem Instagram profilu objavila novi set fotografija na kojima pozira s zvijezdom popularne serije "Emily in Paris" Lucienom Laviscountom. Mnogi misle kako će glumac biti zvijezda novog spota, a neki pomišljaju da se radi o novom ljubavnom paru.

Vezani članci:

 

Zamijenila Twinga za Ferrari - napisao je jedan obožavatelj aludirajući na bivšeg supruga poznate pjevačice, nogometaša Gerarda Piquea. Naime, pjevačica je bivšem suprugu posvetila nekoliko stihova u pjesmi koju je radila u suradnji s argentinskim DJ-em i producentom Bizzarapom. 

 - Korak je između ljubavi i mržnje. Želim ti sve najbolje s mojom zamjenom. Ne znam što se dogodilo, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, Rolex za Casio - dio je teksta pjesme.

VIDEO: -

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije