Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu najbolje raspoloženi

Shakira i Pique snimljeni nakon šuškanja o razvodu, imali su i zanimljivo društvo

shakira
Foto: Press Association/PIXSELL
1/12
03.06.2022.
u 19:00

Slavni par o toj se temi nije oglasio, no fotografi su ih sada snimili u Barceloni. Oboje su izgledali veoma neraspoloženo, a društvo im je pravila Shakirina majka Nidia del Carmen Ripoll.

Informacija kako su kolumbijska pop- zvijezda Shakira (45) i nogometaš Barcelone Gerard Pique (35) prekinuli odjeknula je jučer svjetskim medijima. Prema natpisima El Periodica slavni nogometaš iselio se iz obiteljskog doma i preselio u svoj stan u Barceloni, gdje je živio prije negoli je upoznao Shakiru.

Pjevačica je navodno svog dragog uhvatila u krevetu s drugom ženom. Nogometaš je, po pisanju španjolskih medija, prijašnjih mjeseci često izlazio u noćne klubove, a najčešće ga se vidjelo u društvu suigrača Riquija Puiga. 

Strani mediji raspisali su se kako je nogometaš pjevačicu navodno prevario s 20-godišnjakinjom koja u Barceloni studira i radi ako hostesa. Njeno ime još nije otkriveno, no novinari tvrde da sve znaju o njoj. 

Foto: Profimedia
Slavni par o toj se temi nije oglasio, no fotografi su ih sada snimili u Barceloni. Oboje su izgledali veoma neraspoloženo, a društvo im je pravila Shakirina majka Nidia del Carmen Ripoll.

Podsjetimo, Shakira i Pique upoznali su se u Madridu 2010. kada je ona došla snimiti spot za navijačku himnu Svjetskog prvenstva 'Waka Waka'. 

– Upoznao sam je na snimanju pjesme, a sve je krenulo kada smo se ponovno sreli u Južnoafričkoj Republici. Bila je tamo jer je pjevala na otvaranju natjecanja. Poslao sam joj poruku i pitao kakvo je vrijeme. Bilo je to tipično glupo pitanje. Normalan odgovor bi bio prijedlog da ponesem jaknu, ali nastavljala me informirati o vremenu i došli smo do trenutka kada sam rekao da ću morati doći do finala Svjetskog prvenstva jer je ona pjevala na utakmici. Stigli smo tamo i osvojili naslov – ispričao je svojedobno Pique. Par ima dva sina, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

VIDEO Meghan i Harry došli su u londonsku katedralu sv. Pavla u čast kraljičinog platinastog jubileja

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije