Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ŠALA

Shakira i Gerard Pique postali roditelji malenog Milana

gerard pique
Twitter/Facebook
23.01.2013.
u 07:56

Presretni smo što možemo objaviti da se u Barceloni rodio Milan Pique Mebarak. Mali Milan postao je, kao i otac, član Barcelone svojim rođenjem, objavila je Shakira na internetskoj stranici

Kolumbijska pop pjevačica Shakira (35) i njen dečko Gerard Pique (25) postali su roditelji malenog dječaka Milana. Shakira je bebu rodila u 21.36 sati u utorak u Španjolskoj, a ime je, priznaje, odabrala prema slavenskoj mitologiji, javlja LA Times.

– Presretni smo što možemo objaviti da se u Barceloni rodio Milan Pique Mebarak. Mali Milan postao je, kao i otac, član Barcelone svojim rođenjem – napisala je Shakira na svojoj internetskoj stranici gdje je obožavateljima ujedno i objasnila zašto je za prvo dijete odabrala upravo to ime.

– Milan u slavenskoj mitologiji znači drag i milostiv, u rimskoj izdržljiv i željan, a na sanskrtu ujedinjen – pojasnila je slavna Kolumbijka. Uoči poroda Shakira je tvitom obožavatelje zamolila ''da je u svojim molitvama prate na njoj vrlo važan dan u životu.''

Sretni roditelji objavili su i da se majka i beba nakon poroda osjećaju izvrsno. Sretni su i obožavatelji koji su u prvi mah pomislili da je posrijedi možda još jedna šala slavnog para. Naime, Piqué je u prosincu na španjolski praznik Dia de los Innocentes, koji je inačica našeg prvog aprila, objavio da je Shakira rodila. Vijest su prenijeli svi svjetski mediji, a par je zatim demantirao objavu.

Pjevačica i nogometaš javnost su zaintrigirali i prošlog tjedna. U suradnji s UNICEF-om pozirali su polugoli fotografu Jaumeu Laiguanu. Shakira je nosila samo gornji dio bikinija i suknju pa je njezin trudnički trbuh došao do izražaja. Pique se slikao bez majice.

 >>Gerard Pique se samo šalio. Shakira nije rodila!

Ključne riječi

Komentara 10

BA
barbarosa
10:08 23.01.2013.

ime je odlicno sto se rugate!!! dali je bolje da se zove tin,leo,leandro,joel,noel,tia , lia ,lea, ma dajte !! u hrvatskoj sve vise samo neka exotika! nema veze sa vezom!

OB
-obrisani-
10:14 23.01.2013.

Doznajemo iz povjerljivih izvora,da će krsni kum malom Milanu biti Bandić.

TE
Testera
17:47 23.01.2013.

Bravo za roditelje. Čestitke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije