Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mogla bih ubiti svog bivšeg'

Shakira čistila stan pa pjevala pjesmu za koju njeni obožavatelji smatraju da je posvećena Piqueu

shakira
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/20
15.02.2023.
u 09:34

Pjevačica je tako pokazala kako je na Valentinovo čistila, a uz to je i pjevala stihove iz pjesme 'Kill BIll' američke pjevačice SZA. U svojoj pjesmi SZA priča priču o ubojici imena Bride koja želi ubiti svog bivšeg dečka.

Pjevačica Shakira (46) oglasila se na svojem TikTok profilu na kojem je objavila novi video, a mnogi smatraju kako je posvećen njezinom bivšem partneru, umirovljenom nogometašu Gerardu Piqueu (36).

Pjevačica je tako pokazala kako je na Valentinovo čistila, a uz to je i pjevala stihove iz pjesme 'Kill BIll' američke pjevačice SZA. U svojoj pjesmi SZA priča priču o ubojici imena Bride koja želi ubiti svog bivšeg dečka.

- Mogla bih ubiti svog bivšeg, nije najbolja ideja. Njegova djevojka je sljedeća, kako sam dospjela ovdje? Mogla bih ubiti svog bivšeg, ali ga još uvijek volim. Radije bih bila u zatvoru nego sama - pjevala je Shakira obučena u crnim kostim i čizme na visoku petu.

U komentarima su se javili obožavatelji koje je njezin novi video pomalo začudio, no odmah su istaknuli da se radi o Shakirinom bivšem suprugu Piqueu. 'Nema šanse da je ovo objavila', 'Ako Clara i Pique gledaju ovo...', 'Čisti njegovu krv', samo su neki od komentara.

@shakira

 

♬ Kill Bill - SZA

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila pjesmu  'BZRP Music Sessions #53' kojom se obračunala s Piqueom i prozvala ga za prevaru, a cijeli svijet stao je na njezinu stranu. Dospjela je na vrh mnogih glazbenih ljestvica, a zbog načina na koji je doznala za prevaru, postala je i viralni hit.

Umirovljeni nogometaš Shakiru je prevario sa studenticom Clarom Chijom Marti (23). Španjolski mediji pisali su kako je pjevačica otkrila da je nogometaš vara zahvaljujući džemu. Naime, već neko vrijeme TikTokom i Twitterom kruže razne teorije o njihovom raskidu, a jedna je od njih i da je Shakira nakon poslovnog puta stigla kući i htjela je pojesti nešto slatko. Uvijek u frižideru drži svoj omiljeni džem koji Pique zbog posebne dijete ne jede, a za poslasticu nisu bila zainteresirana ni djeca. Kako je džem bio pojeden, Shakira je posumnjala da je netko bio u njihovoj kući.

U pjesmi pjeva i kako je Gerard "zamijenio Rolex za Cassio te Ferrari za Twingo". Pique je na pjesmu odgovorio prvo u svojoj emisiji 'The Kings League' gdje je rekao kako ima ugovor s Casiom, a jednom je prilikom na posao stigao u bijelom Twingu čime je odlučio pokazati kako ga njezine riječi ne diraju. 

VIDEO Nakon šale voditelja na račun Marije Šerifović, javila se i ona: 'Problem je u nedostatku talenta'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije