Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći nastup

Shakira će zatvoriti Svjetsko nogometno prvenstvo!

shakira
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
03.07.2014.
u 22:33

Shakira će nastupiti na zatvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva, javlja BBC...

Shakira će nastupiti na zatvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva, javlja BBC. Na Marakani će se Shakira pojaviti kako bi izvela svoj singl 'La La La (Brazil 2014)'. Bit će to njen treći nastup na svjetskim nogometnim prvenstvima. Nastupila je u Južnoj Africi 2010., kao i u Njemačkoj 2006. godine.

Izjavila je kako je presretna što će nastupiti na zatvaranju. - Imam veliku vezu s nogometom iz očitih razloga, i zaista razumijem što Svjetsko prvenstvo znači mnogim ljudima, kao i meni. Obožavateljima se sviđa ova pjesma i jedva čekam da je izvedem za njih, rekla je Shakira. Njena veza s nogometom je ljubavna - naime već je neko vrijeme u vezi s Gerardom Piqueom, s kojim ima i sina.

>>Izbacili je iz zbora jer pjeva 'kao koza', a danas je svjetska zvijezda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije