Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav

Severinina romantična poruka suprugu Igoru za njegov rođendan

Foto: Sanjin Stukić/PIXSELL
1/3
31.07.2017.
u 10:36

Igor Kojić jučer je slavio 30. rođendan, a pjevačica mu je, uz forografiju s njihova vjenčanja, napisala da mu stalno želi govoriti koliko ga voli.

Severinin suprug Igor Kojić proslavio je jučer 30. rođendan, a njegova 15 godina starija supruga na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju s njihova vjenčanja, čestitala mu je rođendan uz ovu posvetu:

 

 

- Stalno, stalno ti želim govoriti koliko te volim, ponekad mi fali riječi, ponekad nisu dovoljne... Ali kad me ovako pogledaš u oči, ti znaš što osjećam za te... Sretan rođendan, srećo moja! Volim teeeeeeee - napisala je pjevačica.

Severina i Igor vjenčali su se krajem 2015. godine u Beogradu. Iz veze s Milanom Popovićem pjevačica ima sina Aleksandra. 

Komentara 8

IL
ilijan1a
11:50 31.07.2017.

Za godinu dana će pljuvati po njemu kao i po Popoviću...

PU
Pukovnik
10:58 31.07.2017.

Moglu mu je i posvetiti clanak u njenom casopisu "Prostitutka today".

Avatar Moodleen
Moodleen
12:53 31.07.2017.

Jel bude konačno glavni urednik Vl shvatil da Hrvate NE zanimaju tekstovi o trofaznim droljama? Ili mu je to befel iz njegovog omiljenog Bijelograda? Sramota da u Hrvatskoj takvi mogu raditi, a tisuće kvalitetnih, poštenih... na "birou":

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije