Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivan trenutak

Severini su se oči ispunile suzama dok je pjevala 'Rođeno moje', publika je završila pjesmu

Zapreši?: Severina oduševila posjetitelje Rujanfesta
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
27.01.2024.
u 12:26

Sinoć prije početka samog koncerta na Jahorini Severina je održala govor u kojem se osvrnula na novi preokret u svojoj borbi za skrbništvo

Severina je sinoć na Jahorini održala svoj prvi koncert u 2024. godini i počela ga je govorom u kojem je emotivno pričala o situaciji kroz koju opet prolazi - borba za skrbništvo nad sinom. Posebno je dirljiva i emotivna bila izvedba njezine pjesme "Rođeno moje" tijekom koje su Severini sinoć oči ispunile suzama, a publika je umjesto nje pjesmu otpjevala do kraja.

Pjesmu je objavila 2019. godine i posvetila ju je tada svom sinu, a kada je izvodila "Rođeno moje" u Areni Zagreb na koncertu te iste godine nije mogla suspregnuti suze i emocije jer se koncert održao nedugo nakon što joj je prvi put oduzeto skrbništvo nad sinom i tada je sud odlučio da njezin sin mora živjeti s ocem Milanom Popovićem. Sinoć prije početka samog koncerta Severina je održala govor u kojem se osvrnula na novi preokret u svojoj borbi za skrbništvo. 

 

 

- Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se. - Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj...Ne smijem biti nepoštena i želim zahvaliti svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, a i svakom malom i nemoćnom muškarčiću. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku čije dvije curice idu ocu zlostavljaču, koji ih je obje silovao - kazala je u svom govoru koji je bio praćen pljeskom prisutnih.

Za kraj je svima zahvalila i rekla kako više neće šutjeti o nepravdi.  - Kažu da moramo šutjeti i biti pokorni kad su djeca u pitanju. Ja sam šutjela uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i vjerovala u hrvatski pravni sustav, kao što to žene u Bosni i Hercegovini vjeruju. Šutjela sam dok mi nisu prvi put oduzeli dijete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organiziranoj otmici djece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati.  Hvala vam na potpori nikada vam neću moći do kraja zahvaliti. - poručila je pjevačica. 

Podsjetimo, ovog utorka dogodio se novi obrat u njezinoj borbi za skrbništvo nad sinom kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem. Naime, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. 

VIDEO Severina prije nastupa u BiH održala moćan govor: 'Nisam četiri dana ustala iz kreveta'

 

Komentara 38

Avatar zoster1
zoster1
13:18 27.01.2024.

Nije problem u djetetu...Fućka se njoj za dijete...problem je što će onom balvanu morati plaćati pozamašnu alimentaciju...Što je u sebe trpala, to je sad i dobila.

OT
otrovnijezik
12:56 27.01.2024.

A maloga nije povela kako bi nakon koncerta u sitne sate bio u "bekstejđu" na "afterpartiju" i dao podršku majci. To je inače normalno mjesto i vrijeme za maloljetno dijete s normalnom majkom.

PA
Pašić
12:38 27.01.2024.

Milo moje, tko će sad meni plaćat alimentaciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije