Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
golišavi spotovi

Koja ima veći hit? Jelena obara vlastite rekorde, ali Severina je kraljica regije

severina rozga
Foto: Miodrag Marković
1/4
13.12.2014.
u 15:05

Dvije Splićanke poznate su rivalke po svemu. Provjerili smo čija je nova pjesma veći internetski hit i koja je bolja u spotovima ili su podjednake u zavodljivom valjuškanju po krevetima

General je uspio preživjeti Tsunami. Ne, nije riječ o nekom superjunaku, nego o novim singlovima Severine i Jelene Rozge. Plavokosa Splićanka pjesmu “Tsunami” predstavila je u utorak i u samo jedan dan prikupila 400 tisuća pogleda na popularnoj videomreži, što je Jelenin rekord. Severina i Učiteljice svoj su duet “Generale” predstavile u četvrtak, a u prva 24 sata spot je vidjelo više od 555 tisuća ljudi. Sportskim rječnikom rečeno: 1:0 za Severinu već u startu utakmice.

Što se pak spotova tiče, rezultat je neizvjestan jer obje Splićanke lako će zagrijati maštu obožavatelja. Valjanje po krevetu u oskudnim spavaćicama, donjem rublju ili čemu već lajtmotiv je oba spota, a koja bolje izgleda teško je presuditi. Valjda konačnu prevagu u tom “doigravanju” ima vlastita preferencija – brineta ili plavuša! I nakon što su klikovi prebrojeni, a spotovi analizirani, ostaje ono najvažnije – riječi pjesama koje za obje pjevačice potpisuje beogradski hitmejker Dušan Bačić (Generale supotpisuje Bojan Dragojević, nap. a.)

Najslušanije izvođačice


Ako ste se možda malo pogubili u tekstovima (ne osuđujemo vas) ukratko ćemo vam prepričati da obje pjevaju o istoj stvari – muškarcima koji sjede na dva stolca. Pa su obje pjevačice izjavile da je baš njihova pjesma prava ženska. 
A prava bi mogla biti i bitka za najslušaniju pjesmu sljedeće godine na YouTubeu. Već sad tvrdimo da će opet glavne suparnice biti Severina i Rozga, pitanje je samo s kojim pjesmama. Ove godine YouTube je presudio da je Severina slušanija od Jelene. “Uno momento” koji je otpjevala s Ministarkama pregledan je više od 32 milijuna puta, dok je Jelenin “Okus mentola” vidjelo “skromnih” 5,5 milijuna. Rezultat s početka priče upravo se promijenio. Severina vodi 2:0.

>>Pogledajte kako je Jelena Rozga pripremila 'tsunami'

>>Pogledajte spot za pjesmu 'Generale': Severina gola u kadi

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
16:30 13.12.2014.

Uspoređivat Rozgu sa Severinom dođe vam isto ko uspoređivat Novog Mercedesa S Klase (Rozga) i nekakvog Fiata Pandu od prijeđenih 150 000 Km (Severina)…

Avatar tajar
tajar
17:00 13.12.2014.

Kraljica "regiona", u rangu Cece R.

KS
krseljak.srnova
20:01 13.12.2014.

Da je to normalna i uljuđena država,ovakve spodobe ne bi imale pristupa medijima.Umjesto da stalno slušamo i gledamo naše vrhunske stručnjake i njihova dostignućima, mi činimo ljude glupljima nego što jesu.To se namjerno radi,da propadnemo do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije