Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može li kraće?

Severina u seksi haljinici oduševila koncertom

Severina na koncertu u CC1 (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/15
20.10.2013.
u 08:59

Severina je ponovno ostavila bez daha sve prisutne koji su sinoć uživali u njenim hitovima na proslavi rođendana CC1.

Ruke deset tisuća obožavatelja velike zvijezde Severine bile su zraku od prve do zadnje pjesme u dvosatnom subotnjem koncertu kojim je City Center one proslavio rođendan. Novi hit-singl 'Hurem' Severina je po prvi puta izvela uživo pred hrvatskom publikom, ali, bez obzira na to što je pjesma stara tek nekoliko dana, fanovi su znali baš svaki stih i još jednom potvrdili da je Severina jedinstvena i neponovljiva. Kraljica hrvatske estrade, kako je mnogi zovu, oduševila je i uskom haljinom srebrne boje koja je istaknula njezinu figuru.

Severina je otpjevala najveće hitove iz cijele karijere te razveselila baš sve obožavatelje, od najmlađih do onih nešto zrelijih. U koncertu su uživale i Mirela Forić Srna, Iva Todorić, Lejla Filipović i brojni drugi.

>>Severina održala koncert u Novom Sadu, publika već zna 'Hurem'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije