Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava na Višnjiku

Severina u izazovnom izdanju 'zapalila' Zadrane i očarala Mladena Grdovića

severina
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/19
24.09.2015.
u 08:58

Najpopularnija regionalna pop zvijezda spektakularno je otvorila ovogodišnji Zadar Doğuş turnir, a njezin koncert nije propustio ni kolega Mladen Grdović koji je svaki njezin pokret pomno pratio iz prvog reda

Koncertom Severine i grčkog pjevača Antonia Remosa sinoć je otvoren košarkaški turnir Zadar Dougs Basketball Tournament u dvorani Krešimira Ćosića. 

Za spektakularno otvorenje pobrinula se splitska pjevačica koja pjevala svoje brojne hitove zajedno s publikom. Osim pjesmama, pjevačica je mamila uzdahe svojih obožavatelja u atraktivnom bodiju koji je posebno istaknuo njezin seksepil. Izazovan styling Severina je upotpunila visokim crnim čizmama,a njezina odjevna kombinacija pokazala se kao pun pogodak.

Na koncertu je uživao i Mladen Grdović, a, sudeći prema fotografijama, i on je ostao očaran Severininom pojavom. 

Antonis Remos nastupio je uz Severinu i zadarsku publiku upoznao sa svojim najvećim hitovima. Na koncertu je  najavio i svoj ponovni dolazak u Hrvatsku, iz koje potječe njegova supruga Yvonne. 

>>Sutkinja Severinu izbacila iz sudnice zbog nepoštovanja suda

>>Severina i Milan ponovno na sudu zbog Aleksandra

Komentara 11

MA
marelica
09:27 24.09.2015.

Jadna Sevka, otkad dođoše izbjeglice nije više udarna vijest!

DU
Deleted user
17:48 24.09.2015.

Niste napomenuli da je na koncertu navedene promiskuitetne balkanske cajke bilo jedva petstotinjak debosa.

MN
ma_nemoj
10:08 24.09.2015.

a jada velika u ovin mini gaćan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije