Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvala

Severina se nakon koncerta druži s obožavateljima u klubu H2O

Severina (1)
Aljoša Rebolj
09.05.2013.
u 14:06

Najavite svoj dolazak na službenoj stranici kluba i zabavite se uz Severinine hitove ako niste uspjeli doći do karte za koncert u Areni

Svi koji nisu uspjeli doći do karata za veliki Severini koncertn \"Dobrodošao u klub\" koji će se u subotu održati u zagrebačkoj Areni, imat će priliku osjetiti dio tog glazbenog spektakla ako dođu na službeni after party u klubu H2O u centru Zagreba. Kako biste dobili priliku za druženje sa Severinom nakon koncerta potrebno je svoj dolazak najavitina službenoj stranici kluba H2O.

Tako će nakon Arene Zagreb i klub H2O zagrijati ritmovi \"Italiane\", \"Uzbune\" i \"Tarapane\", a nema sumnje da će i stari Severini hitovi atmosferu dovesti do usijanja.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije