Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRODAN KONCERT

Severina raznježila obožavatelje: 'Sretna sam k'o malo dijete, od trepavice pa do pete...'

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/25
25.09.2023.
u 11:43

Za osječki koncert 'karta više' traži se i po društvenim mrežama, no još zanimljivije, upravo tamo traži se i 'pjesma više'. Naime, Severina je repertoar koji priprema - djelomično prepustila i odabiru publike, a pjesme koje najviše budu tražili – obećala je i otpjevati

Dvanaest godina, koliko je prošlo od posljednjeg Severininog koncerta u Osijeku, bilo je dovoljno da Osječani i njihovi gosti pokažu koliko su se zaželjeli najveće ženske regionalne zvijezde. U prilog tome govori i (od prošlog tjedna) rasprodana dvorana Gradski vrt, koja će u petak dočekati Severinu. 'Karta više' traži se i po društvenim mrežama, no još zanimljivije, upravo tamo traži se i 'pjesma više'. Naime, Severina je repertoar koji priprema - djelomično prepustila i odabiru publike, a pjesme koje najviše budu tražili – obećala je i otpjevati.
''Sretna sam k'o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me samo repertoar; ljudi traže puno pjesama koje inače ne pjevam, a morat ću im ispuniti želje...'' – izjavila je Severina.

''Sve pjevaj, imamo cijelu noć!'' – jedan je od komentara na Instagramu.


 

Kako je i ranije najavila, Severina te večeri planira ''nadoknaditi'' svih 12 godina, koliko se nije vidjela s osječkom publikom.
U pripremama joj je je, osim dugogodišnje vjerne ekipe, najveća podrška njezin sin Aleksandar. Naime,
ljetos je s njim odmarala  na Korčuli, a na društvenim mrežama je osim snimki uživanja podijelila i videozapis u kojem je pokazala kako mu je ispunila želju. Naime, sin ju je zamolio da pita roditelje njegovih prijatelja da s njim idu na koncert njegove mame.

"Mama, je l' možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert?" Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju...", pisalo je u statusu pjevačice pored videa u kojem je pokazala kako je išla tražiti dopuštenje od roditelja njegovih prijatelja.

Snimke s koncerta Severina je podijelila na svom Instagramu, a jedna snimka koja je objavljena na TikToku posebno je raznježila njezine pratitelje i sve koji su videozapis vidjeli.

Naime, sa Severinom je na nastup stigao i njen sin Aleksandar koji je mamu pratio pokraj pozornice, a u jednome trenu večeri Severina je zapjevala pjesmu ''Rođeno moje''.

Video: Tajči se dirljivom objavom prisjetila prerano preminulog supruga

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
23:58 26.09.2023.

Dirnut sam sa njenim odnosom sa sinom....ma svetica...kada ce vise ova tortura sa ovim trofrtaljkama prestati

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:41 25.09.2023.

To nije pjevačica.

Avatar Moodleen
Moodleen
16:00 25.09.2023.

A kolko bu tek gledatelja na koncertu u surdulici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije