Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedila ljubav

Severina potvrdila: Milan i ja opet smo zajedno!

'21.07.2012., Split - Bivsi sahovski svjetski prvak Gari Kasparov odigrao je simultanku na Prokurativama, gdje je medju ostalima, u dvoboju sudjelovala i Severina s muzem Milanom Popovicem. Photo: Iva
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
02.03.2013.
u 18:13

Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje – rekla je Severina

Na snimanju emisije "Ami G show", koja će se na Pink TV-u prikazati u utorak 5. ožujka, Severina je potvrdila da se pomirila s Milanom Popovićem, prenose srbijanski mediji.

– Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje – rekla je Severina, koja je s "kraljem bakra" prekinula krajem kolovoza 2012.

Inače, predsjednik Fonda B92 Veran Matić upravo je njihovom jednogodišnjem sinu Aleksandru, koji je prošli tjedan proslavio prvi rođendan, uručio orden za bebu heroja. Dječaka su proglasili Milanovom inspiracijom za sudjelovanje u humanitarnim akcijama. Poznato je da je Milan u povodu prvog rođendana sina Aleksandra odlučio donirati 3,8 milijuna kuna za opremu Ginekološkoj klinici i Institutu za zdravstvenu zaštitu djece i mladeži u Vojvodini. 

>>Severina u uskoj zlatnoj haljinici oduševila Slovence

>>Pogledajte Severinin spot za pjesmu "Dobrodošao u klub"

Ključne riječi

Komentara 78

VE
velikazmija
22:13 02.03.2013.

marinka ovim komentarom si rekla sve o sebi --ko je ovde rekao da ih mrzi nitko -- ja ih žalim što ni jedno nije normano tipično pijasnac i ona što širi noge svakom pijancu--kako se zove-

DU
Deleted user
08:05 03.03.2013.

Baš me zanima kak budu dugo zajedno......... ma kaj pričam gluposti , ne zanima me, boli me ona stvar , ali eto neš moram napisat !!!!!!!

ME
melinda
22:09 02.03.2013.

Ovo je jos jedan dokaz da je seve jedna jedina i neponovljiva na ovim prostorima.I mislim da je joj ova odluka na mjestu prvenstveno zbog djeteta.Zelim ti puno srece u zivotu kao i ogromna vecina ne samo hrvata vec i i svih tvoijh obozavalaca iz cijeloga svijeta koji te obozavaju i cijene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije