Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Severina pokazala novu tužbu: 'Sve ću ih objaviti. Opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete'

Foto: instagram
1/15
01.10.2021.
u 13:52

''Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao više od 70 tužbi'', napisala je pjevačica te upitala svoje pratitelje kako njima započinju jutra.

Pjevačica Severina (49) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju pošte koju je dobila jutros. Naime, dobila je tužbu od Milana Popovića. "Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi", započela je Severina. "Sve ću ih s vremenom objaviti. Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete. Prekjučer sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?" napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, pjevačica koja s Popovićem ima sina Aleksandra nedavno je otkrila sretnu vijest. Naime, nakon više od 20 mjeseci Županijski sud u Splitu donio je pravomoćnu presudu kojom je ukinuo presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu kojom je dijete dodijeljeno ocu, preinačivši je tako da će dijete živjeti po pola mjeseca sa svakim roditeljem i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi će imati prebivalište. Nije to do kraja dobivena bitka kojoj se nadala i u kojoj su je podržavale gotovo sve majke u Hrvatskoj, no ipak je veliki korak za ženu koja je s vlastitim djetetom dijelila samo povremene vikende. Nakon toga pjevačica je viđena kako dolazi po sina u školu na prvi dan povratka u klupe, a podijelila je i neke njihove trenutke druženja na ovoj društvenoj mreži.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:09 01.10.2021.

Ma kao majci držim joj stranu, ako dobro brine o svom djetetu. Nego gledam kad je novac trošila, trošila ga je i se po Srbiji, kad treba novac zaraditi onda nosi brojku nezaposlenih u RH i drži stranu onima kojikoji su u Kuku vladi imali 47% yjugosa i Srba, a po popisu nas ima 95% Hrvata i svih ostalih manjina, nije vrag da smo baš svi nesposobni.Tako gledam i Savu Štrpca hvali se u BG da mu je hrvatska mirovina 3,5 puta veća od Srpske za isti staž, a rovario je i rovari protiv onih koji su takvu RH stvorili, rekli bi Zagorci" nemrem ih rameti da vrak vraga je..e"

RE
reborn
15:27 01.10.2021.

Bože moj, kada će nas prestati zamarati sa svojim pravnim bitkama. Severino, ako si nevina izgubiti će tužbu. Ako pak si kriva - sama si si kriva, nemoj nas s time zamarati. U svakom slučaju sudstvu vjerujem više nego tebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije