Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena preko ušiju

Severina o Kojiću: Igor je prekrasan muškarac, on je moja ljubav za cijeli život

severina
Foto: Instagram
1/5
08.07.2015.
u 09:55

- Blagoslovljena sam što ga mogu voljeti volim i što zajedno uživamo u životu - priznala je pjevačica u intervjuu za magazin Hello!

Već nekoliko mjeseci osmijeh ne silazi sa Severinina lica zbog mlađahnog Igora Kojića s kojim je pjevačica u vezi od veljače. Da njihova ljubav sve više cvjeta iz dana u dan, može se naslutiti i društvenim mrežama gdje pjevačica često objavljuje fotografije na kojima uživa u ljubavnoj idili s nogometnim menadžerom.

Par trenutno odmara u društvu Severinina sina Aleksandra na Jadranu, a pjevačica ne krije da joj je ovo najljepši period u životu jer je okružena svojim najdražim muškarcima. 

U intervjuu za srpski Hello! Severina je otkrila da beskrajno uživa uz Igora koji ju drži kao kap vode na dlanu.

- Igor je prekrasan muškarac i dobar čovjek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovljena sam što ga mogu voljeti volim i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drukčiji jer je toplinu i iskrenost naslijedio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I sretna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu - kazala je Severina koja svaki slobodan trenutak provodi uz svog sina i partnera. 

U posljednje vrijeme medije je preplavila i informacija da će Igor svoju dragu uskoro odvesti pred oltar, a čini se da, ako do toga dođe, Severina ne bi imala ništa protiv. 

- Tamo gdje ima mnogo ljubavi, nema mjesta za strah. Vjerujem u bajke i u ljubav do kraja života - priznala je Severina.

>>Poljupci na sve strane: Severina uživala sa sinom i Igorom na Splitskom festivalu

>>Aleksandar prihvatio Igora - Severina objavila slatku obiteljsku fotografiju

Komentara 11

Avatar R & I
R & I
10:22 08.07.2015.

Severina je sramota za covjecanstvo

RO
rodjo123
10:10 08.07.2015.

Mali neće preživjeti ljeto, a onda naša kraljica kreće sa istom pjesmom kao i u zadnjih 20 godina

KR
krizevcifranc
11:28 08.07.2015.

Je to ti je bio i Milanče i bog te pitaj koliko još njih. Ali znaj osvijestit če se taj klinjo kad se i ako probudi kraj tebe za neku godinu i pogleda van a vani djevojke u kratkim ljetnim haljinicama, vjeruj mi govorim to ko muškarac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije