Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav cvjeta

Severina nije otišla od Milana, u Zagrebu je snimala novi singl

severina (1)
www.facebook.com/severina
Autori: tp, mf
15.05.2012.
u 13:05

Srpski tisak objavio je da se pjevačica vratila u Split jer se njezin zaručnik Milan Popović žalio na kronični umor od plača njihovog tromjesečnog sina. Njezin menadžer takve je napise opovrgnuo, Severina je radno došla u Zagreb

Severinin menadžer Tomica Petrović opovrgnuo je napise da je pjevačica napustila Beograd i vratila se majci u Split. Severina je, piše Press odlučila neko vrijeme boraviti u Splitu jer se njezin zaručnik Milan Popović nije privikao na plač njihova prvog djeteta. Žalio se i na kronični umor pa je Severinu zbog toga molio da spavaju u različitim stanovima u istoj zgradi. Pjevačica na to nije pristala.

- Severina nije u Splitu, kako su to pisali određeni mediji već u Zagrebu. Prošli tjedan je snimila vokale za novi singl za koji još ne znam kada će ga objaviti s obzirom na to da je trenutno sva njezina pažnja posvećena djetetu. Iz istog razloga, još nismo razgovarali o njezinu povratku na scenu - rekao je Petrović.

Severina je sina Aleksandra rodila u veljači u splitskom rodilištu. Od početka siječnja bila je u bolnici na čuvanju trudnoće. Inzistirala je na prirodnom porođaju, ali je rodila carskim rezom. Početkom travnja Milan i Seve s malim Aleksandrom otputovali su u Srbiju.

Ključne riječi

Komentara 32

M3
Miške 3
20:19 14.05.2012.

A koga uopće interesira ta Severna i njezin zaručnik, možda samo birače Keruma.

JA
jamanuša
18:49 14.05.2012.

ne vjerujem da će veza dugo trajati,na kraju krajeva koga ona briga,

MA
malamlak
18:39 14.05.2012.

hvala mirjani filipović na toj važnoj obavijesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije