Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA REAKCIJA

Severina nakon odluke suda: Na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo

Zagreb: Svečana premijera filma "Samo kad se smijem" redateljice Vanje Juranić u Kinoteci
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
20.02.2024.
u 15:47

Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021. godine , koja je pola - pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati, rekla nam je Severina nakon što je objavljeno kako je sud odlučio kako će Severinin sin naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu

Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije. Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola - pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtve sustava i institucija, "moćne i nemoćne žene i ženice". Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja… - rekla nam je Severina nakon što je objavljeno kako joj je sud vratio sina koji danas slavi 12. rođendan.

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković (52) i Milana Popovića (59) nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do (ne)očekivanog obrata! Naime, Slobodna Dalmacija doznaje da je splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno". Prema rješenju, odlučeno je da će dječak naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu.

Zagreb: Svečana premijera filma "Samo kad se smijem" redateljice Vanje Juranić u Kinoteci
1/72

Podsjetimo 23. siječnja javnost je saznala kako je došlo do obrata u obiteljskoj parnici pjevačice Severine Vučković i njena bivšeg partnera, poduzetnika iz Srbije Milana Popovića. Dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. Tada je objavljeno kako Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji je danas napunio 12 godina – opet vraća ocu. Ta odluka je odmah stupila na snagu, neovisno o eventualnoj žalbi pjevačice, pisao je tada Nacional. Nakon velike bure koju je izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do (ne)očekivanog obrata i sada će majka i otac dijeliti skrbništvo. 

VIDEO Sabina Glasovac o natjecanju za Miss Hrvatske 1996.: 'Ja sam došla ovdje pobijediti'

 

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
15:58 20.02.2024.

Ona će ići do kraja? Gdje je kraj? Ima li Milan pravo ići do kraja?

TU
TutoBruto
16:39 20.02.2024.

Mali ce zavrsiti u drogi, bludu i razvratnistvu kao traumaticnu reakciju na ono sto prolazi. Zalosno da se dvoje ne moze dogovoriti mimo suda a u interesu djeteta. Ako Seve ide do kraja onda puna podrska Popovicu. Dijete ima pravo na oba dva roditelja.

MI
miliša
16:04 20.02.2024.

Samo ne opet ona, molimo Vas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije