Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova emisija

Severina Marijani i Petri priznala: najveća su joj slabost - luzeri

Ma Pet Show
Anto Magzan/Pixsell
07.02.2013.
u 19:15

Nakon “Sexpressa”, voditeljice Marijana Batinić i Petra Nižetić kreirale su “Ma Pet Show” u kojem za svoje goste s estrade, iz političkog i javnog života, pripremaju mlaka, pikantna i toksična pitanja koja će izvlačiti iz lonaca.

Nakon “Sexpressa”, uhodane voditeljice Marijana Batinić i Petra Nižetić kreirale su “Ma Pet Show” u kojem za svoje goste s estrade, iz političkog i javnog života, pripremaju mlaka, pikantna i toksična pitanja koja će izvlačiti iz lonaca.

– Jednom je u emisiji “Po ure torture” Goran Ivanišević iz lonca izvlačio pitanja koja mu mi nismo htjele postaviti, odatle je sve krenulo – rekla je uvijek nasmijana Marijana koju ćemo, osim u ovom showu, gledati i u novoj sezoni emisije “Ljubav je na selu”.

– Ovo je interakcija između gledatelja i gosta, pitanja postavljaju gledatelji putem Facebooka, e-mailova i pisama – objasnila je Marijana, čija je želja u emisiji ugostiti Balaševića, Šerbedžiju ili Štulića.

Nazdravljajući rakijom u zagrebačkoj tvornici Katran, prošli tjedan ugostile su prvu gošću, Severinu.

– Rakijicu je trgnula, trgnule smo je sve tri – rekla je Petra.

Severina im je otkrila kako dobru formu održava sa 100 čučnjeva te kako su njezina slabost – luzeri. Priznala je i kako je labradora Picassa, kojeg joj je poklonio bivši dečko Slavko Šajinović, darovala svom menadžeru Tomislavu Petroviću jer on ima kuću, a ona stan, a dan prije snimanja pojela je dva tanjura gulaša.

Sljedeća gošća koja će odgovarati na provokativna pitanja izvučena iz lonca bit će glumica Nataša Janjić Lokas, koja se nedavno udala za Joška Lokasa.

Komentara 2

SA
sandrina
13:10 08.02.2013.

Njih dvije imaju već sto godina isti format emisija...ta glupa "neobavezna"pitanja i ta isprazna naklapanja! Nižetićka više ne zna kakvo bi si gnijezdo savila na glavi, Marijana ne zna što bi više stavila na sebe ne bi li se samaa sebe divila pred ogledalom kako li je lijepa, a Severina je već dosadna i sama sebi, svejedno pričala ona o nesretnim ljubavima, lošoj probavi ili gulašu.....Sve isto scheise!!! Kad bi svaki loši uradak i loša zabava slijedio primjer "Tolje showa", onda bi ove dvije već odavno završile svoje niš-koristi karijere kojom svo ovo vrijeme mlate praznu slamu!

MA
mare0801
19:49 08.02.2013.

ma nije moguće da u ove dvije zajedno netko vidi potencijal,jer naime,marijana sama uopće nije loša pojava na tv-u.Nižetić je antitalent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije