Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramežljiva

Severina: Mama me natjerala da pjevam na dočeku vatrenih 1998.

severina ciro
Pixsell
02.07.2012.
u 14:57

Pjevačica je treneru Ćiri Blaževiću otkrila kako se pomalo sramila doći na doček njegovih vatrenih nakon njihova povratka sa Svjetskog prvenstva u nogometu 1998.

U emisiji "Doručak na Totalnom FM-u" voditelj Saša Lozar jutros je ugostio Ćiru Blaževića. Na svoj osebujan način popularni nogometni trener dao je svoj osvrt na ovogodišnje Europsko prvenstvo u nogometu i zaključio da je finalna utakmica između Španjolske i Italije potvrda kako su Hrvati najveći.

– Mi smo mala zemlja i lako nas je okrasti. Da ne govorim da smo trebali, gotovo morali, biti prvaci svijeta u vrijeme kad smo bili treći. Ni danas ne mogu prežaliti, bio sam u jednom groznom stanju nakon utakmice. Ja sam iskusan trener i shvatio sam da je Hrvatska jučer trebala biti u finalu i slaviti prvo mjesto u Europi – uvjeren je Ćiro. Uznemirenog trenera smirio je glas popularne Severine.

– Imam najljepšu uspomenu na tebe i pratim sva ova divna zbivanja oko tebe. A, zlato moje, što ćemo si laskati? Toliko sam drhtao nad tobom, znaš, stvarno. Ti si dio mog najljepšeg života. Kako si nas dočekala 1998.! – uzbuđeno je Ćiro govorio Severini prisjećajući se kako je pjevačica 1998. dočekala vatrene na povratku sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Severina je i sama priznala da je tada drhtala pred Ćirom i reprezentacijom.

– Već ste mi prije udijelili ove komplimente, ali onda sam se sramila i nisam znala primiti kompliment. Sada znam da je to istina, da to nije laskanje. Kad ste se vratili u Hrvatsku iz Francuske, sramila sam se ići dočekati vas. I znate tko me potjerao da idem tamo – moja mama! Rekla mi je: "Izlazi iz kuće i idi tamo jer oni su naši heroji" – kazala je Severina.

Komentara 1

DO
doktorica
09:39 04.07.2012.

bljak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije