Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tradicionalni obred

Severina krstila sina Aleksandra, Milan nije bio na tajnom obredu

Severina i Milan (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
04.10.2012.
u 15:07

Pjevačica je u utorak krstila sina, potvrdio nam je njen menadžer Tomislav Petrović. U crkvu u riječkom kvartu Zamet stigla je u pratnji majke, kume i još dvoje ljudi

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je da je pjevačica u utorak u Rijeci krstila sedmomjesečnog sina Aleksandra. Milan Popović, doznajemo, nije bio na krštenju djeteta. Dječaka je krstio isusovac pater Ivan Vinkov. Kako Severina ima sve sakramente, nije bilo razloga da se obred ne održi. Problem nije bio, tvrde, ni to što ona i Milan nisu vjenčani.

 Seve je sina krstila u crkvi Presvetog srca Isusova u riječkom kvartu Zamet u kojem je iznajmljivala stan dok je bila u vezi sa Slavkom Šainovićem. Kuma djeteta bila joj je prijateljica iz tog kvarta. Seve je krštenje sina obavila u najstrožoj tajnosti. Svjedoci tvrde da je došla sa svojim touaregom, a na krštenju je uz kumu bila i njena majka Ana.

 – Sretna sam što će naše dijete odmalena upoznavati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik svijeta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka. Čak i u tom naoko divljem navijačkom svijetu moguće je biti i hajdukovac i zvezdaš. Bilo bi lijepo kada bi takav liberalni stav dijelile i vjerske ustanove jer sina ovih dana namjeravamo krstiti. Pretpostavljate da razmišljam o tome je li moguće da netko bude i pravoslavac i katolik – izjavila je Severina nedavno za tjednik Gloria. 

Nametnulo se tada pitanje njezine želje krštenja u dvjema crkvama, a teolozi su objasnili da, ako je dijete kršteno u Katoličkoj crkvi i roditelji odluče da će biti i pravoslavac, ne mora se opet krstiti. 

Pater Vinkov, koji je pjevačicu pripremao te obavio sakrament krštenja, u crkvenim je krugovima poznat kao ekspert za egzorcizam.

Ključne riječi

Komentara 41

PT
ptica2
15:48 04.10.2012.

Još jedni dobri geni kao u kćeri gđe Lovrin. Imali tu kakve veze.

DM
dominator_milanovic
15:44 04.10.2012.

koga boli briga za severinu?

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
15:34 04.10.2012.

Eh eh liči mi na idilu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije