Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrenost

Severina je Slavku odmah priznala da je zaljubljena u drugog

severina (1)
Željko Hladika/Pixsell
30.12.2010.
u 08:21

Pjevačica se zaljubila u srpskog bogataša Milana Popovića na nedavnoj proslavi njegova rođendana i odmah je odlučila vratiti Slavku zaručnički prsten.

– Odmah kada sam shvatila što se događa rekla sam Slavku. Nisam dvojila oko toga, jer nisam osoba koja bi mogla živjeti u jednoj vezi, a istodobno biti zaljubljena u drugoga. Ako se pitate, svi moji bližnji znaju i, ako se pitate... iznenađeni su. Ima i onih koji nisu iznenađeni... Doduše, samo njih dvoje – tako je Severina u intervjuu za Gloriju opisala kako je prekinula dvogodišnju vezu i zaruke s riječkim poduzetnikom Slavkom Šainovićem jer je njeno srcu u jednoj večeri zarobio jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji, Milan Popović.

Pjevačica priznaje da nije bilo nimalo lako okončati dvoipolgodišnju vezu i za bivšeg zaručnika može odabrati samo najljepše riječi. Medijima je odlučila odmah priznati kako se ludo zaljubila u Popovića koji slovi kao šarmer koji voli bogato darivati svoje odabranice, jer je htjela poštedjeti Slavka raznih nagađanja i napisa koji bi mu naštetili. Iskra između Seve i Popovića pojavila se na proslavi njegova rođendana na Adi Ciganliji neposredno prije Božića, na kojoj je Seve i pjevala.

Komentara 179

GU
Gustavo
19:58 31.12.2010.

Valjda će ovaj put biti pametnija pa se udat za lovicu i riješit životnu egzistenciju, zadnja joj prilika.

OB
-obrisani-
11:00 30.12.2010.

Severina je Slavku odmah priznala da je zaljubljena u drugog ili drugim riječima, da je našla boljeg i imučnijeg sponzora koji joj je dao ponudu koja se ne odbija..

SA
santos008
12:30 30.12.2010.

Vodi je sebi u Venlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije