Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski festival

Severina je pred susjedima i rodbinom pjevala drhtavoga glasa

Splitski festival
Ivana Ivanović/Pixsell
01.07.2010.
u 22:15

- Baš mi je drago što se jubilarni splitski festival na pedeseti rođendan slavi punih pet dana jer on to doista zaslužuje - izjavila je Severina Vučković nakon nastupa.

Za razliku od prve večeri kad je najavljena prva, a nastupila zadnja za Terezu Kesoviju večeras se promijenio scenarij. Otvorila je drugi dan Splitskog festivala, nazvan "Retrospektive" i jedina dobila privilegij izvesti vlastitu novu pjesmu "Nima više one pisme" . I to premijerno!

Ogromnu pozornost privukao je i nastup grupe Prava kotka i Duška Mucala koji su izveli pjesmu "Radnička odmara se klasa (K15)".

- Nakon dvadeset godina ponovno nastupam s Pravom kotkom, super je, okupila se stara ekipa i nakon pritiska prije dva tjedna vezano za intendanta ovo je prava relaksacija - kazao nam je Mucalo iznimno dobro raspoložen. Istaknuo je kako sutra zadnji put nastupa i oprašta se od  festivala i splitske publike pred kojom je prvi put nastupio 1983. godine. No, i dalje će pisati, i ove godine, rekao je ima ozbiljnu pjesmu, baladu "Još me uvik ne voliš" koju će izvesti Giuliano. Mucalo je još dodao da možda nastupi i u nedjelju na finalnoj večeri, ako uđe u finale.

Ogromnu pozornost privukla je prelijepa nova pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara. Prvi put je s Magazinom nastupila na Prokurativama otpjevavši popularnog "Kokola".

- Ovo je novi Magazin - kazala je Andrea dodajući da želi biti teta i otvoriti svoj privatni vrtić. U bacstageu je i večeras Mladen Grdović. I to u veselijem izdanju! Naime, za razliku od sinoćnje večeri kad je sam govorio da je popio samo tablete protiv bolova, pjevač je večeras pokleknuo pred "kapljicom". Vidno pripit šetao se uokolo, pridržavajući se za prijatelje. Kolege pjevači promatrali su ga kako "baulja" .

- Trebao bi ponovno potražiti pomoć, on zaista ima ogroman problem s pićem - rekao nam je jedan od njih.

Za razliku od "razdraganog" Mladena Grdovića, lice koje nije zapaženo iza scenskih kulisa splitski je gradonačelnik Željko Kerum. No, pet minuta prije početka druge večeri festivala  prošetao je Marmontovom ulicom prema rivi, u casual izdanju. Još jedna velika "faca" - Seve Nacionale stigla je u pratnji tjelohranitelja koji su je čuvali sve do kraja večeri kad je otpjevala pjesmu "Ča će mi Copacabana".

- Baš mi je drago što se jubilarni splitski festival na pedeseti rođendan slavi punih pet dana jer on to doista zaslužuje - izjavila je Severina Vučković nakon nastupa. Dodala je kako je ipak imala malu tremu jer je pjevala pred susjedima i rodbinom. U zavodljivoj i atraktivnoj minici od satena, boje ciklame i s punđom koja je nakon desetljeća opet postala pravi hit Severina je digla Prokurative na noge. Izjavila je da joj je najbolja pjesma svih splitskih festivala "Galeb i ja" u izvedbi Olivera Dragojevića. Možda će i njezin hit jednog dana ući u "knjigu sjećanja" na Prokurativama, a je li zaslužio vidjet ćemo sutra jer će Seve nastupiti i na prvoj polufinalnoj večeri. A onda otići će na put jer kaže, ne očekuje da će ući u finale.

Komentara 16

RA
rane312
23:57 01.07.2010.

Sve u svemu bila je divna kao i uvijek. A isto tako uvijek ce biti onih koji su ljubomorni pa ce lajat kao psi na mjesecinu. A najvise oni otvaraju vijesti di je ona pa onda iz zavsni sto oni nisu uspjeli nista u svom zivotu i nitko su i nista te tada iskaljuju svoj bijes na takav nacin. Ukretko: govore sami o sebi.

PG
praseca gripa
23:59 01.07.2010.

Dobro da ljudi nisu padali u trans od njezinog drhtanja! Tko bi se na njezinom mjestu uopce pojavio pred rodbinom nakon onog degutantnog videouratka. Fuj!

VI
vitaszorcms
07:21 02.07.2010.

diri diri dajke,šorom idu cajke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije