Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarni koncert

Severina je jedva čekala da se vrati kući svom Slavku

Severina
Foto: Siniša Kanižaj/Pixsell
1/3
13.12.2010.
u 19:09

Prepuni HNK na VIP božićnom koncertu oduševili su glazbenici, među kojima i dive Seve i Nina Badrić koje su nam otkrile svoje blagdanske planove, ali i ono što slijedi poslije njih

– Bio je to divan koncert. Nešto što će se pamtiti – kazala je Severina još pod dojmom romantične atmosfere jubilarnog desetog VIP božićnog koncerta održanog u nedjelju u HNK u Zagrebu.

Bez svoje ružice

Osim Sevke, koja se odabranom društvu pjevača ove godine na pozornici pridružila prvi put, prigodne klasike i tradicionalne božićne pjesme pjevali su Nina Badrić, Massimo Savić, Ricardo Luque... Pjevala je i glumica Iva Visković u duetu s Darkom Rundekom, za kojeg kaže da ju je osvojio jer je divan i normalan. Dvosatni užitak pjesmom “Bijeli Božić” zatvorili su Severina i Saša Lošić, a upravo uz njega bit će vezana i proslava Božića pjevačice.

– Obožavam Božić. Uvijek ga slavim kod kuće, a u našoj se obitelji tada često i zapjeva. Ove sam godine slobodna na Badnjak i provest ću ga sa svojima, a na Božić Saša i ja imamo prigodni koncert u Kopru – kaže Severina. U istom tonu, dakle radno, provest će i Novu godinu nastupom u Budvi u Crnoj Gori, a poslije jedva čeka, kaže, zasluženi odmor. Na koncertu je Seve otpjevala i pjesmu “Ružica si bila”, pjesmu koju je jako voljela kad je bila mala. No te večeri njene ružice nije bilo – zaručnik Slavko Šajinović nije bilo s njom. A na pitanje kako je njena ljubav, s oklijevanjem i ispod glasa šapnula je:

– Moja ljubav je tolika da, eto, jedva čekam da večeras dođem kući. Za razliku od Severine, Nina Badrić, druga diva večeri, o statusu svoje ljubavne sreće sa suprugom Bernardom Krasnićem nije progovorila ni riječ. Nina je publiku iznova oduševila pustivši svoj glas u pjesmi “I Belive I Can Fly”.

Pred ekranom uz filmove

Posebno emotivna bila je kad je s Massimom pjevala pjesmu “Slavit ćemo sami”, a uz priznanje da je istinski uživala u njoj najdražoj pjesmi otkrila nam je i kako će provesti blagdane.

– Božić obvezno, kao i uvijek, doma s obitelji. Sjest ćemo na kauč i na televiziji gledati sve one filmove koji se svake godine repriziraju – od “Kako je Grinch ukrao Božić” do “Kovrčave Sue”. Nova godina proći će mi radno, nastupam u Beogradu sa Željkom Joksimovićem, a poslije idem na već isplanirano putovanje. Ali kamo, neću vam još odati – zagonetno je zaključila uvijek raspoložena Nina.

Ključne riječi

Komentara 6

VB
vin-bush
20:16 13.12.2010.

Severina je stvarno pogodna osoba za Božićni koncert!Ono baš ....

OB
-obrisani-
20:17 13.12.2010.

KRILNIK 2 Jebote taj Slavko ili je kreten ili oprtunist{možda i jedno i drugo}jer koji želudac moraš imati da živiš sa spodobom o kojoj na internetu kola snimka jebačine sa drugim!?

KR
krilnik2
19:49 13.12.2010.

Kada cemo vidjeti novi pornic sa Slavkom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije