Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI KOD KOJIĆEVIH

Severina izbjegava odlazak u Beograd jer je navodno živcira svekar?

Severina
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
11.11.2016.
u 10:52

- Seve i Igor su na početku braka svo vrijeme provodili u domu Kojićevih. Iako Keba na sva zvona priča da se sinu ne miješa u brak, stalno im je dijelio neke savjete, pa je Severina otvoreno rekla suprugu da to više ne može trpjeti - rekao je izvor blizak obitelji

Severina Kojić sve više vremena provodi u Hrvatskoj i izbjegava dolazak u Beograd, kako se navodno ne bi morala viđati sa svekrom - Draganom Kojićem Kebom, piše Mondo.
Mondov izvor tvrdi kako je keba Sevi postao naporan, a navodno je živcira i to što je počeo davati izjave o njihovom braku.
- Seve i Igor su na početku braka svo vrijeme provodili u domu Kojićevih. Dragan i Olja su zbog toga bili oduševljeni, čak su im renovirali cijeli jedan kat kuće. Budući da im se kći Nataša preselila u Los Angeles, velika utjeha im je bila što su oni živjeli s njima. Iako Keba na sva zvona priča da se sinu ne miješa u brak, stalno im je dijelio neke savjete, pa je Severina otvoreno rekla suprugu da to više ne može trpjeti - rekao je izvor blizak obitelji. Iako bi Igor volio više vremena provoditi u Beogradu, ispunjava želje svoje voljene supruge.

Pravda se odlascima kod liječnika

- Igor nikako ne može ubijediti Severinu da dođu u Beograd. Ona mu stalno ponavlja da se boji da će se posvađati s njegovim ocem i da bi najbolje bilo da se samo ponekad vide na ručku, a ne da su stalno zajedno- Rekla mu je da se ona s 44 godine ne može mijenjati, da je cijelu obitelj Kojić prihvatila zbog ljubavi prema njemu, ali da ne želi da Dragan bude treća osoba u njihovom odnosu - tvrdi izvor.
Severina svoj nedolazak pravda odlascima kod liječnika zbog problema sa zadebljanjem glasnica, zbog kojih trenutno i ne nastupa.
- Kebi nije jasno zašto odbija pomoć najboljih beogradskih specijalista koje on osobno poznaje - rekao je izvor Mondu.

>>Severina zbog problema s glasnicama odgodila koncerte

Komentara 9

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
11:25 11.11.2016.

Fuj Severina.

NS
Nuclear_Strike
11:20 11.11.2016.

I tata bi sine!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:04 11.11.2016.

pa kaj onda? Kakve veze s nama ima srpska snajka i njezin brak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije