Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hej prijateljice!

Severina i supruge nogometaša zvijezde partyja Ive Balaban

Foto: Sarah Dombre
1/4
08.06.2017.
u 08:11

Vlasnica modnog portala na ljetni party pozvala zagrebačku društvenu kremu

Portal Journal.hr održao je Welcome Summer Party u zagrebačkom hostelu Swanky Mint.

Na ljetnoj terasi okupile su se brojne poznate osobe, a među njima najviše su se isticale supruge naših poznatih nogometaša i dobre prijateljice osnivačice portala Ive Balaban. U zakuski i osvježavajućim pićima uživale su Iva Jurčić, supruga Krunoslava Jurčića, bivšega hrvatskog nogometnog reprezentativca i sadašnjeg trenera, Ivana Tomas, supruga nogometaša Stjepana Tomasa koji je igrao u najvećim turskim klubovima, novinarka i voditeljica Lana Banely koja je u braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom te mnoge druge bliske prijateljice Ive Balaban.

Ljetno druženje nisu propustile ni Severina, Jelena Veljača, Judita Franković, Mirjana Mikulec, Bojana Gregorić Vejzović, Kristina Bradač, Marija Bišćan i brojni drugi.

Komentara 2

MA
malopivo
10:06 08.06.2017.

Drugarice,ne prijateljice

ST
strsljen2013
09:16 08.06.2017.

Aaaaaaaaaaa, supruge nogometaša a ja pomislio radnice Konzuma i njihovi muževi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije